Pritegnejo pozornost.Brez motečega bleščanja.

LED-žarometi in zadnje LED-luči.

Radi so v središču pozornosti - a le, ko je za to prava priložnost:opcijski LED-žarometi¹ Tiguana Allspace izboljšujejo vidljivost ter tako predvsem ponoči in v megli zagotavljajo boljši pregled nad dogajanjem na cestišču.Nadaljnji prednosti sta majhna poraba električne energije in dolga življenjska doba.Toda tisto, zaradi česar so LED-žarometi razred zase, je njihov dizajn.Ta pri Tiguanu Allspace ustvarja dinamično in za znamko značilno grafično podobo luči.Inovativni nočni dizajn zadnjih luči s sodobno LED-tehnologijo izvedbe Highline se pri zaviranju spremeni.Rezultat je boljši opozorilni učinek, a pomembno je še nekaj: zadnje luči imajo svojstveno zasnovo, s katero je Tiguan Allspace resnično nekaj posebnega.

Serijsko za Highline

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen