Štiri kamere omogočajo popoln pregled nad dogajanjem v okolici vozila.

Area View.

Opcijski sistem za prikaz okolice Area View vam s pomočjo definiranega vidnega polja kamer pomaga ohranjati pregled nad okolico vozila.Posnetki štirih kamer se prenašajo na zaslon vgrajenega infotainment sistema.Tako lahko na primer preverite, kaj se dogaja v prečni ulici, kar bi bilo sicer z voznikovega sedeža praktično nemogoče.Poleg tega se lahko do milimetra natančno približate ojnici prikolice ali vzvratno obvozite oviro.Še posebej dobrodošel je sistem Area View pri zahtevnejšem manevriranju, saj lahko za vse strani vozila na zaslonu vidite, koliko prostora je še na voljo.

Ko so vključene vse štiri kamere hkrati, sistem ustvari sliko iz ptičje perspektive.Tako si je znotraj vidnega polja kamer mogoče ogledati, kaj se dogaja okoli vozila.To je velika prednost zlasti na zahtevnih terenih, saj prikaz bistveno olajšuje orientacijo.

Kombinirana poraba goriva in izpusti CO2: 9,4-3,8 l/100 km in 196-0 g/km, emisijska stopnja: EURO 6. Informacije o porabi in CO2 se vedno nanašajo na vrednosti, izmerjene po predpisanem postopku (Uredba (ES) št. 715/2007 v trenutno veljavni verziji) v okviru homologacije vozila na podlagi testnega postopka WLTP. Več informacij najdete na  https://www.volkswagen.si/wltp-1 ali pri pooblaščenem trgovcu. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. 

Zapri
Zapri meni
Zapri

Dovolj prostora za vse podvige. Tiguan Allspace.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen