Pozna pravo pot

Discover Pro

Za vse, ki si želijo še več: navigacijski sistem Discover Pro, ki je opcijsko na voljo od izvedbe Life naprej:

 • Možnost prikaza vseh informacij na zaslonu digitalnega kombiniranega instrumenta
 • Glasovno upravljanje (ni na voljo v slovenskem jeziku) brez naučenih ukazov
 • 23,4 cm velik barvni TFT-zaslon s krovnim steklom, občutljivim na dotik, s senzorjem približevanja in upravljanjem z gestami
 • Radio s sprejemom FM-signala in primerjalnikom antenskega signala za optimalen sprejem digitalnih radijskih postaj prek DAB+
 • Šest zvočnikov z močjo 4 x 20 W
 • Prepoznavanje prometnih znakov
 • Opcijski telefonski vmesnik Comfort z Bluetooth povezavo (omogoča brezžično polnjenje in brezžično povezavo z zunanjo anteno za boljši sprejem)
 • Priprava za storitve Streaming & Internet1
 • Vmesnik App‑Connect s funkcijo App‑Connect Wireless za tehnologiji Apple CarPlay in Google Android Auto2 
 • Možnost predvajanja MP3-, AAC- in WMA-datotek
 • Prostorazpoložljiv pomnilnik s kapaciteto 10 GB
 • Prednaloženi zemljevidi za Evropo
 • Priprava za triletno brezplačno uporabo storitev We Connect Plus, vključno z We Connect1

1. Za uporabo storitev We Connect / VW Connect potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID in se morate z uporabniškim imenom in geslom prijaviti v We Connect / VW Connect. Poleg tega morate prek spleta z družbo Volkswagen AG skleniti ločeno pogodbo za We Connect / VW Connect oz. We Connect Plus / VW Connect Plus. Za We Connect Plus imate po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani myvolkswagen.net ali prek aplikacije Volkswagen Volkswagen (na voljo v spletnih trgovinah App Store in Google Play Store) registrirate svoje vozilo in izkoristite celotno dogovorjeno brezplačno obdobje uporabe storitev.

Uporabo mobilnih spletnih storitev iz ponudbe We Connect / VW Connect omogoča integrirana internetna povezava. Stroške, ki znotraj Evrope nastanejo pri prenosu podatkov, v okviru pokritosti z omrežjem krije Volkswagen AG - z izjemo stroškov za storitve Streaming & Internet in posamezne aplikacije In-Car. Uporaba spletnega radia in pretakanje medijev sta mogoča prek prenosne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. V tem primeru so ustrezne storitve na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkov po internetu lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).

Za uporabo brezplačne aplikacije Volkswagen sta potrebna pametni telefon z ustreznim operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora imeti uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem. 

Razpoložljivost posameznih storitev iz paketov, ki jih je mogoče naročiti v sklopu ponudbe We Connect / VW Connect in We Connect Plus / VW Connect Plus, se v posameznih državah lahko razlikuje in je odvisna tako od vozila kot tudi od opreme. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb oz. umika iz ponudbe. Podrobnejše informacije lahko dobite na connect.volkswagen.com ali pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.


2. App-Connect vključuje tehnologiji Apple CarPlay in Android Auto. Da voznik ne bi preveč odvračal pozornosti od dogajanja v prometu, je med vožnjo mogoče odpreti le certificirane aplikacije. Pri tem upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vse tehnologije, da lahko ponudnik med trajanjem pogodbe spremeni vsebino funkcij oz. jih ukine ter da se razpoložljivost teh tehnologij lahko razlikuje glede na državo.

Informacije o združljivosti pametnih telefonov najdete za Apple CarPlay™ na povezavi https://apple.com/de/ios/carplay/, za Android Auto™ pa na povezavi https://android.com/intl/de_de/auto/.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen
24px/configurator private vehicles Created with Sketch.
24px/magnifier Created with Sketch.