Ker se vam zdi pomembno, da je poraba energije učinkovita.

Zmogljivost.

Si želite užitka pri vožnji, ampak ne za vsako ceno? Bencinski motorji TSI za novi T-Roc vas bodo prepričali s svojo močjo in učinkovitostjo. Že pri nizkem številu vrtljajev razvijejo največji navor. Varčni motorji TDI so dizelski motorji s turbopolnilnikom in tehnologijo skupnega voda z direktnim vbrizgavanjem goriva. Njihova prednost je izjemno tiho delovanje, zaradi velikega navora pa omogočajo tudi športen način vožnje.

Za T-Roc so na voljo tudi motorji TSI¹ in TDI v kombinaciji s štirikolesnim pogonom 4MOTION ter motorji TSI z aktivnim upravljanjem valjev¹. Kadar motorju med vožnjo ni treba zagotavljati polne moči, aktivno upravljanje valjev (ACT) izključi notranja valja in s tem poveča učinkovitost motorja. Vi pri tem vozite kot običajno in lahko na zaslonu večfunkcijskega prikazovalnika spremljate, v katerem režimu trenutno deluje motor.

Na voljo pozneje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen