Udobno se namestite.

Udobje.

V T-Rocu lahko občutite kakovost materialov in skrbno izbrano opremo. Izvedba T-Roc Style že serijsko ponuja komfortna sprednja sedeža. Pri izvedbi T-Roc Sport voznik in sovoznik sedita na športno-komfortnih sedežih, ki se ponašata s še posebej dobro stransko oporo. Po želji se lahko odločite za integrirano ledveno oporo v naslonjalu, ki jo lahko nastavite tako, da razbremeni vaš hrbet. 

Sedežne prevleke vam omogočajo, da do izraza pride vaš lastni okus. Za še posebno elegantno izbiro se izkaže opcijsko usnjeno oblazinjenje Vienna, ki pričara luksuzno vzdušje.

Še ena svetla točka - v pravem pomenu besede - je opcijsko panoramsko pomično strešno okno. V notranjost vozila dopušča več svetlobe; tako boste doživeli edinstven občutek večje prostornosti. Strešno okno sestavljata dva velika steklena elementa. Sprednjega je mogoče električno privzdigniti in odpreti v vzdolžni smeri. Pri premočni izpostavljenosti soncu je stekleno strešno okno mogoče zastreti z integriranim senčnim rolojem, ki ga aktivirate s pritiskom na tipko.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen