Osvojite ulico. In prosto parkirno mesto.

Park Assist in parkirni sistem.

Z T-Rocom boste igraje kos parkiranju. Serijski parkirni sistem poenostavlja parkiranje na nepregledna parkirna mesta. To omogočajo senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila. Tako vas lahko T-Roc v okviru sistemskih omejitev z akustičnimi signali in grafičnim prikazom na zaslonu infotainment sistema opozori na ovire.

Nadaljnja funkcija parkirnega sistema je zavorna asistenca za manevriranje. Pri vzvratni vožnji s hitrostjo do 10 km/h lahko sistem z uporabo zaviranja v sili prepreči trčenje ali ublaži njegovo silovitost. Zavorno asistenco za manevriranje lahko s pritiskom na tipko aktivirate tudi pri vožnji naprej. V primeru ovire spredaj bo vozilo prav tako avtomatsko zaviralo, če se ne boste odzvali na akustična opozorila parkirnega sistema.

Po želji se lahko odločite tudi za parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist, ki vam lahko pomaga že pri iskanju parkirnega mesta. Med vožnjo sistem išče primerna parkirna mesta na obeh straneh ceste. Park Assist avtomatsko vrti volan pri bočnem in prečnem parkiranju ter vozilo v okviru sistemskih omejitev parkira celo na ozka parkirna mesta ter ga manevrira pri izvozu. Vaša naloga je le, da dodajate plin, upravljate pedal sklopke in zavirate.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen