Želeli boste biti opaženi.

Luči.

Drugi nas vidijo takšne, kot se jim kažemo. To še posebej velja za posebno svetlobno grafiko modela T-Roc. Serijsko je opremljen z dnevnimi LED-lučmi, ki vzbujajo pozornost na sprednjem odbijaču. V kombinaciji s serijskimi halogenskimi žarometi se predstavljajo v kompaktnem črtnem dizajnu. Če se boste odločili za opcijske LED-žaromete (serijsko za izvedbo T-Roc Sport), boste zaradi njihove izstopajoče krožne oblike pritegnili poglede. Ker je v dnevne luči integrirana funkcija smernikov, bodo te pravi magnet za oči, ko boste zavijali ali menjali vozni pas. Tako spadajo dnevne LED-luči med oblikovalske elemente, ki najbolj zaznamujejo vozilo T-Roc.

Tudi zadek modela T-Roc ima zaradi zadnjih luči v LED-tehnologiji izrazito svetlobno grafiko. Pri izvedbi Sport so zadnje luči zasnovane v markantni temno rdeči barvi.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen