Z armaturno ploščo imate vse pod nadzorom.

Armaturna plošča.

Že ko boste prvič sedli za volan, se boste hitro znašli, saj so instrumenti in upravljalni elementi prilagojeni vozniku. Po želji se lahko namesto za klasične okrogle instrumente odločite za aktivni informacijski zaslon (serijsko od izvedbe Sport naprej). Visokoločljivostni barvni zaslon vam lahko pokaže več kot samo običajen merilnik hitrosti. Omogoča lahko na primer prikaz podrobnih podatkov o vožnji v različnih informacijskih profilih ali grafični prikaz vaših asistenčnih sistemov. V kombinaciji z navigacijskim sistemom lahko izberete velik prikaz zemljevida - to je udobje, ki ga boste znali ceniti.

Izvedbi T-Roc Sport in T-Roc Style sta serijsko opremljeni z večfunkcijskim volanom, ki je za optimalen oprijem oblečen v usnje. Številne funkcije, na primer infotainment sistem, lahko na ta način upravljate, ne da bi morali volan spustiti iz rok. Prednost, v kateri lahko opcijsko uživate tudi v osnovni izvedbi T-Roca. Če ste se odločili za T-Roc s pogonom 4MOTION, lahko poleg tega uporabljate še sistem 4MOTION Active Control, s katerim lahko izberete želeni vozni profil - od režima Snow do režima Sport.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen