Ostanite suvereni, tudi v zahtevnih cestnih razmerah.

4MOTION Active Control.

Ne glede na podlago bo vaš užitek pri vožnji ostal nespremenjen: če se boste odločili za T-Roc s pogonom 4MOTION, boste s sistemom 4MOTION Active Control lahko aktivirali vozne profile za različne cestne razmere. Izbirali boste lahko med možnostmi Snow, Offroad in Offroad Individual. Sistem je mogoče udobno upravljati z vrtljivo-pritisnim gumbom. V dodatnem cestnem voznem programu lahko poleg tega nastavite varčni profil Eco ali dinamični profil Sport.

Sistem 4MOTION Active Control sodeluje z asistenco za nadzorovani spust, asistenco za speljevanje navkreber, elektronskim stabilizacijskim programom in elektronsko zaporo diferenciala. Skladno z izbranim profilom se prilagodijo lastnosti pogona, kot so odzivnost pedala za plin, prestavljanje, zaviranje z motorjem in speljevalna asistenca. Rezultat: med vožnjo ste lahko še bolj sproščeni - celo na zasneženih cestah in na neutrjenih poteh.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in  tukaj.

Zapri
Zapri meni
Zapri

Prirojena samozavest. Novi T-Roc.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen