Suveren nastop z dizajnom kompaktnega križanca.

Postavite nova merila z dizajnom T-Crossa: neprekinjena ramenska linija od pokrova motornega prostora do zadnjih luči, oglata karoserija in povečan odmik od tal zaznamujejo progresivne linije in mišičastemu SUV-ju dajejo dinamičen videz.

Njegov terenski značaj še dodatno poudarjajo poglobljeni deli pokrova motornega prostora, ki zato deluje še bolj robusten in daljši. Tipično SUV-jevski višji položaj sedenja vam bo takoj dal občutek, da ste dvignjeni nad okolico. In po zaslugi položnih okenskih linij boste med vožnjo vedno ohranili pregled.

Naj vas prevzame sodobni dizajn in visokokakovostna obdelava vašega T-Crossa. Tudi črne plastične obloge kolotekov in stranskih pragov poskrbijo za svež videz. To seveda velja tudi ob pogledu od zadaj na T-Cross - s svojimi markantnimi odsevnimi letvami in LED-zadnjimi lučmi bo zadek zagotovo pustil trajni vtis.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen