Bodite fleksibilni tudi na poti.

Ko gre za nakupovalne vrečke, večje kose športne opreme ali velike potovalke in kovčke - zadnji del potniške kabine in prtljažnik vašega T-Crossa nudita veliko prostora. Z izjemno fleksibilnostjo pa prepriča že serijsko:prilagodljiva zadnja sedežna klop se uskladi z vašimi željami. Lahko jo pomaknete do konca naprej in tako pridobite prostor za svojo prtljago in nakupe ali pa jo poklopite asimetrično oziroma v celoti, tako da nastane ravno prtljažno dno. Vi odločate. Prostorski koncept zadnjega dela potniške kabine omogoča prijetno in udobno vožnjo, saj velik prostor za noge predvsem večjim ljudem omogoča več prostora za premikanje. 

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen