Telefonski vmesnik Comfort

Ostanite dobro povezani.

Opcijski telefonski vmesnik Comfort je prava izbira za vse, ki želijo sproščeno in varno telefonirati tudi med vožnjo. Pri tem je z vidika funkcionalnosti neprekosljivintegrirani predal s funkcijo indukcijskega polnjenja in z indukcijsko povezavo z zunanjo anteno vozila. Ta skrbi za kar najboljšo kakovost sprejema pri funkciji prostoročnega telefoniranja. To je mogoče preprosto upravljati prek večfunkcijskega prikazovalnika, večfunkcijskega volana ali zaslona na dotik na vgrajenem radijskem sistemu. Dodaten USB-priključek omogoča priklop zunanjih naprav.

Indukcijsko polnjenje.

Imate kabel za polnjenje pametnega telefona vedno pri sebi, če bi se slučajno izpraznila baterija? V novem T-Crossu ga ne boste več potrebovali. Mobilni telefon preprosto položite v sprednji predal, v katerem se bo indukcijsko napolnil. Pogoj je, da telefon podpira Qi-standard. Indukcijsko polnjenje je vključeno v opcijski telefonski vmesnik Comfort, lahko pa ga naročite tudi posebej.

Za vse, ki v življenju cenijo malenkosti.

Z dvema, od izvedbe Life naprej serijskima USB-priključkoma na zadnjem delu sredinske konzole lahko potniki na zadnjih sedežih z eno samo potezo napolnijo MP3-predvajalnik, digitalno kamero ali mobilni telefon. Kot je že znano, je ta vedno prazen ravno takrat, ko ga najbolj potrebujemo.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen