Udobje, ki ga lahko vidite in občutite.

Številne posebnosti izvedbe Style trajno navdušujejo, prav tako kot njeno udobje. S svojo visoko svetilnostjo vas bodo nemudoma prepričali LED-žarometi. Sistem za avtomatsko uravnavanje razdalje ACC omogoča bolj sproščeno vožnjo.

V notranjosti svojega T-Crossa lahko mojstrsko ustvarite stilsko vzdušje - za to poskrbite z ambientno osvetlitvijo in dekorativnimi elementi Lizard. A to še ni vse: športno-komfortni sedeži izpolnjujejo vse, kar obljublja njihovo ime -so zelo udobni in prav pri daljših vožnjah razbremenijo hrbet. Dinamični videz zaokrožajo kakovostna 17-palčna aluminijasta platišča Chesterfield.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen