Notranjost oblikujte povsem v skladu s svojim okusom.

Obožujete barve, ki kar izžarevajo energijo? Potem je opcijski stilski paket v energično oranžni barvi ravno pravi za vas: za sredinski del in notranje stranice sedežnih prevlek je uporabljena mladostna in modna kombinacija oranžne in keramično sive barve. Dekorativni elementi s tridimenzionalnim videzom Transition v energično oranžni in sivi barvi so prav tako absolutna dizajnerska posebnost. Z njimi se odlično sklada pokrov sredinske konzole v energično oranžni barvi, spodnji krak volana in tonirana stekla zadaj. 17-palčna platišča Manila za T-Cross Life in 18-palčna platišča Köln v energično oranžni barvi za T-Cross Style skupaj z ohišjema zunanjih ogledal zaokrožajo živobarvni videz.

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Discover Media.Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno lahko uporabite opcijski CarStick ali ločeno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov.Storitve Car-Net Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na območjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški, na primer zaradi gostovanja v drugih omrežjih.Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je priporočljivo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov!Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/car-net registrira svoje vozilo.Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Guide & Inform so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net.Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Navedene vrednosti porabe in emisij so bile izmerjene skladno z zakonsko predpisanimi merilnimi postopki. Od 1. septembra 2017 homologacijski postopek za določena nova vozila že poteka skladno z Globalno usklajenim preizkusnim postopkom za lahka vozila (angl. World Harmonised Light Vehicle Test Procedure, WLTP), ki omogoča realnejši prikaz porabe goriva in emisij CO₂. Od 1. septembra 2018 velja, da bo postopek WLTP postopoma povsem nadomestil preizkusni postopek, imenovan Novi evropski vozni cikel (NEVC). Zaradi realnejših preizkusnih pogojev so vrednosti porabe goriva in emisij CO₂, izmerjene po postopku WLTP, v mnogih primerih višje od vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Zato od 1. septembra 2018 lahko pri obdavčitvi vozil pride do ustreznih sprememb. Podrobnejše informacije o razlikah med postopkoma WLTP in NEVC lahko najdete na spletni strani www.volkswagen.de/wltp.

Trenutno je obvezno še navajanje vrednosti, izmerjenih po postopku NEVC. Pri novih vozilih, ki so homologirana po postopku WLTP, se vrednosti NEVC izpeljejo iz vrednosti, pridobljenih med preizkusnim postopkom WLTP. Dodatna navedba vrednosti iz postopka WLTP je do obvezne uporabe prostovoljna. Če so vrednosti NEVC navedene v razponu, se ne navezujejo na eno samo, individualno vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjene zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Dodatna in dopolnilna oprema (montažni deli, pnevmatike drugih velikosti itd.) lahko spremenita relevantne parametre vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, ter poleg vremenskih pogojev, prometnih razmer in individualnega načina vožnje vplivata na porabo goriva, porabo električne energije, emisije CO₂ in vozne zmogljivosti vozila.

Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete v priročniku o varčni porabi goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka, ki ga lahko brezplačno pridobite na prodajnem mestu in tukaj.

Vozila in oprema na slikah lahko v posameznih podrobnostih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za kar najboljši pregled nad aktualno ponudbo modelov in opreme je dodatno na voljo Volkswagnov konfigurator.

Podatki se ne navezujejo na eno samo vozilo in niso sestavni del ponudbe, temveč so namenjeni zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil.
V času konfiguracije niso razpoložljiva vsa platišča/pnevmatike. Nekatera platišča/pnevmatike so naprodaj v omejenem obsegu ali pa v času nakupa niso na voljo. Za informacije o razpoložljivosti platišč/pnevmatik se obrnite na izbranega trgovca in se prepričajte, da ima vaše konfigurirano vozilo tudi želeno dodatno opremo. Naročilo točno določene znamke pnevmatik iz logističnih in proizvodno-tehničnih razlogov ni mogoče. Informacije o oznaki EU za pnevmatike so na voljo pri izbranem partnerju znamke Volkswagen. Vozila znamke Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami. Podrobnejše informacije o ponudbi pnevmatik lahko dobite pri partnerjih znamke Volkswagen. 
Nekatere slike opreme so posnete z vozili, ki imajo še drugo dodatno opremo za doplačilo.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen