Notranjost oblikujte povsem v skladu s svojim okusom.

Obožujete barve, ki kar izžarevajo energijo? Potem je opcijski stilski paket v energično oranžni barvi ravno pravi za vas: za sredinski del in notranje stranice sedežnih prevlek je uporabljena mladostna in modna kombinacija oranžne in keramično sive barve. Dekorativni elementi s tridimenzionalnim videzom Transition v energično oranžni in sivi barvi so prav tako absolutna dizajnerska posebnost. Z njimi se odlično sklada pokrov sredinske konzole v energično oranžni barvi, spodnji krak volana in tonirana stekla zadaj. 17-palčna platišča Manila za T-Cross Life in 18-palčna platišča Köln v energično oranžni barvi za T-Cross Style skupaj z ohišjema zunanjih ogledal zaokrožajo živobarvni videz.

Uporaba mobilnih spletnih storitev Car-Net Guide & Inform je mogoča samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Discover Media.Poleg tega potrebujete prenosno napravo (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN.Alternativno lahko uporabite opcijski CarStick ali ločeno SIM-kartico z opcijo za prenos podatkov.Storitve Car-Net Guide & Inform so na voljo samo pod pogojem, da imate obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na območjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije.Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški, na primer zaradi gostovanja v drugih omrežjih.Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je priporočljivo, da uporabnik s svojim mobilnim operaterjem sklene pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov!Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/car-net registrira svoje vozilo.Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko pride do vsebinskih sprememb.Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Guide & Inform so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net.Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen