Vi določite individualni videz notranjosti.

S tem opcijskim stilskim paketom boste zadeli v črno: sredinski del in notranje stranice sedežnih prevlek so titanovo črne barve, kar notranjosti daje športen pridih. Z njimi se odlično ujemajo dekorativni elementi s tridimenzionalnim videzom Transition v visokosijajni črni in sivi barvi ter pokrov sredinske konzole v visokosijajni črni barvi. Zraven sodijo tudi usklajena črni ohišji zunanjih ogledal in tonirana stekla zadaj. Paket zaokrožajo 17-palčna platišča Manila v črni barvi za T-Cross Life, za izvedbo Style pa prav tako črna 18-palčna platišča Köln.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen