Želite notranjost čisto po svojem okusu? Izvolite.

V naravi je moč. Če je to vaš moto, potem vam priporočamo, da izberete opcijski stilski paket v bambusovo zeleni barvi. Sredinski del in notranje stranice sedežev se bohotijo v kombinaciji turkizne, oranžne in platinasto sive barve. Dekorativni elementi v tridimenzionalnem videzu Transition v visokosijajni črni in sivi barvi dajejo notranjosti naravno vzdušje, ki ga izpopolnjujejo tonirana stekla zadaj in pokrov sredinske konzole v visokosijajni črni barvi. Zraven sodijo še ohišji zunanjih ogledal v bambusovo zeleni barvi, 17-palčna platišča Manila za T-Cross Life in 18-palčna platišča Köln za T-Cross Style v bambusovo zeleni barvi - tako bo vsaka vožnja v vašem T-Crossu pravo doživetje za vaše čute.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen