Udobje, ki ga obožujete.

Sprednja sedeža odlikuje kar več prednosti na področju udobja: od izvedbe Life naprej je naslonjalo sovoznikovega sedeža mogoče vodoravno poklopiti. Tako je poskrbljeno za več prostora - zlasti, če pogosto prevažate daljše in večje predmete.

Imejte vse v vidnem polju in ohranite pregled: visok položaj sedenja poskrbi za večje udobje med vožnjo ter pri vstopanju in izstopanju. Poleg tega pa vam na cesti omogoča boljšo preglednost nad okolico.

Z opcijskimi ledvenimi oporami bo vožnja še posebej prijetna za vaš hrbet. Ledvena opora namreč razbremeni hrbet in poskrbi za optimalno telesno držo. Tako bodo vaše hrbtne mišice lahko ostale sproščene tudi na daljših potovanjih, kar bo blagodejno vplivalo na vašo hrbtenico.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen