Do cilja brez stranpoti.

Opcijski navigacijski sistem Discover Media za radio Composition Media je opremljen z 20,3 cm (8 palcev) velikim barvnim TFT-zaslonom, ki je občutljiv na dotik in ima senzor približevanja, s CD-enoto, ki predvaja tudi MP3-, AAC- in WMA-datoteke, ter s šestimi zvočniki. Poleg tega ima prednaložene zemljevide za Evropo, ne manjkajo pa niti dve reži za SD-kartice, USB-vhod (tip A) in Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnimi telefoni. Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net boste tudi med vožnjo lahko optimalno povezani s svetom.

Po želji lahko seveda tudi le poslušate radio.

Opcijski radio "Composition Media (serijski za izvedbi Life in Style) ima šest zvočnikov. Ponuja enake možnosti za priklop zunanjih naprav kot radio Composition Colour, dodatno pa ima še USB-vhod (tip A). Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 20,3 cm (8 palcev).

Serijski radio Composition Colour ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm (6,5 palca). Predvaja glasbene datoteke v MP3- in WMA-formatu, poleg tega pa sprejema radijske postaje v območju FM in ima dva USB-vmesnika (tip C). Mobilni telefon lahko povežete prek tehnologije Bluetooth. Zvok predvaja šest kakovostnih zvočnikov.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen