Izstopa z markantnimi športnimi elementi: opcijski paket R-Line Exterieur.

Z opremo R-Line Exterieur se bo vaš T-Cross vedno znašel v središču pozornosti: dinamično zasnovan sprednji del poudarjajo odbijač v visokosijajni črni barvi, črna hrapava kolesna ohišja in ravno tako hrapava mreža hladilnika v črni barvi, ki so v skladu s specifično podobo R-Line. Poseben vtis bo T-Cross napravil tudi z montažnimi elementi na vratih v značilnem slogu R-modelov ter ploščicami z logotipom R-Line na sprednjem delu bokov in na sprednjih vratih. Športni zadek z difuzorjem tipa R-Line in spodnjim delom odbijača v barvi vozila odlično zaokroža ekspresivno podobo T-Crossa.

Za uporabo storitev Car-Net Security & Service je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Če kupec želi izkoristiti celotno obdobje nudenja storitev, mora po prevzemu vozila v 90 dneh registrirati svoje vozilo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net.Storitev Klic v sili je brez predhodne registracije aktivirana že ob prevzemu vozila.Razpoložljivost storitev Car-Net se v posameznih državah lahko razlikuje.Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb.Za uporabo brezplačne aplikacije Car-Net sta potrebna pametni telefon z operacijskim sistemom iOS ali Android ter SIM-kartica z opcijo za prenos podatkov. Poleg tega mora uporabnik imeti obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem.Pri pošiljanju ali sprejemanju podatkovnih paketov po internetu lahko – odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini – nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih).Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net Security & Service so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri Volkswagnovih partnerjih. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Angleščina, češčina, francoščina, italijanščina, nemščina, nizozemščina, poljščina, portugalščina, španščina, švedščina

Avstrija, Belgija, Bolgarija, Češka, Finska, Francija, Grčija, Irska, Italija, Litva, Luksemburg, Madžarska, Malta, Nemčija, Nizozemska, Norveška, Poljska, Portugalska, Romunija, Španija, Švedska, Švica, Velika Britanija

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen