Več prostora za vašo fleksibilnost.

Notranjost vašega T-Crossa omogoča številne možnosti uporabe in je zelo prilagodljiva: poleg pomične in deljive zadnje sedežne klopi, ki omogoča veliko prostora za shranjevanje, notranjost po zaslugi višjega položaja sedenja daje prijeten občutek svobode. Zavidanja vredna je tudi prostornina prtljažnika z do 455 litri. Če bi se izkazalo, da to ni dovolj, pa lahko sredinski naslon za roke nastavljate po višini in dolžini. Dobro premišljen je tudi koncept predalov in odlagalnih površin: na voljo so praktični predali in odlagališča v armaturni plošči, kot npr. držalo za pijačo in predal za mobilni telefon v sredinski konzoli ter predali v vratih. Še več prostora za prigrizke in druge stvari, ki jih želite imeti pri roki, nudijo žepi na hrbtni strani naslonjal sprednjih sedežev in velik predal v sredinskem naslonu za roke spredaj.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen