Bolje obveščeni, lažje do cilja.

Boljša orientacija, aktualnejše informacije: paket storitev Car-Net Guide & Inform* je na voljo z opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media in vam odpira nove možnosti, s katerimi lahko izkoristite prednosti interneta za vožnjo z vašim Volkswagnom.  

Uporabljajte podatke, ki bi le stežka lahko bili še bolj aktualni. Če na primer nekje nastane zastoj ali če je zastoj odpravljen, to prek spleta izveste v realnem času. In kar je pri tem še posebej dobrodošlo: izbrana pot se avtomatsko ustrezno prilagodi. Car-Net vam poleg tega lahko pomaga najti kraje, na katerih bi se med vožnjo morda želeli ustaviti. S spletnim iskanjem posebnih ciljev lahko na primer hitro najdete številne dobre restavracije in druge posebnosti ob vaši poti. Prikazati je mogoče število prostih parkirnih mest v partnerskih parkirnih hišah in bencinske servise z aktualnimi podatki o cenah goriva. Spletni uvoz ciljev pa vam omogoča, da navigacijske cilje poiščete kar v pisarni, doma ali na poti in jih nato preprosto posredujete v vozilo.

* Za uporabo storitev Car-Net Guide & Inform je z družbo Volkswagen AG treba prek spleta skleniti ločeno pogodbo.Kupec ima po prevzemu vozila 90 dni časa, da na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net registrira svoje vozilo. Ob kasnejši registraciji se trajanje brezplačnega obdobja uporabe storitev skrajša.

Uporaba mobilnih spletnih storitev (Car-Net Guide & Inform) je mogoča samo v kombinaciji z opcijskim sistemom Discover Media. Poleg tega potrebujete prenosno napravo z dostopom do interneta (npr. pametni telefon), ki jo lahko uporabite kot mobilno dostopno točko za WLAN. Alternativno lahko z opcijskim modemom Car-Stick LTE v kombinaciji z navigacijskim sistemom Discover Media prav tako preprosto vzpostavite internetno povezavo za vašo navigacijsko napravo in dostopno točko za WLAN v vozilu. Storitve Car-Net so na voljo samo pod pogojem, da ima uporabnik obstoječo ali posebej sklenjeno pogodbo z mobilnim operaterjem, in le na področjih, ki so pokrita z ustreznim omrežjem mobilne telefonije. Pri prenosu podatkovnih paketov z interneta lahko - odvisno od tarife in predvsem pri uporabi v tujini - nastanejo dodatni stroški (npr. zaradi gostovanja v drugih omrežjih). Zaradi morebitnega velikega obsega prenosa podatkov med uporabo storitev Car-Net priporočamo, da s svojim mobilnim operaterjem sklenete pogodbo s pavšalno tarifo za prenos podatkov.

Obseg razpoložljivih storitev Car-Net Guide & Inform se v posameznih državah lahko razlikuje. Storitve so na voljo za sklenjeni čas veljavnosti pogodbe, pri čemer lahko v času veljavnosti pogodbe pride do vsebinskih sprememb. Podrobnejše informacije o storitvah Car-Net so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/Car-Net in pri partnerjih Volkswagen. Za informacije o tarifnih pogojih se lahko obrnete na svojega mobilnega operaterja.

Uporabljajte aplikacije tudi v svojem T-Crossu.

Opcija Car-Net App-Connect vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z radijskim sistemom Composition Media (serijsko za izvedbi Life in Style) ali navigacijskim sistemom Discover Media (dodatna oprema). Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik. Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje: številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter omogočajo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: MirrorLink®, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™. Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen