Razkriva svojo športno-ekspresivno plat – T-Cross.

Markantne oblike, atletski značaj: z opcijskim paketom R-Line Plus poudarite športne poteze vašega T-Crossa. Na sprednjem delu izstopajo značilni odbijač R-Line v barvi vozila, črna hrapava kolesna ohišja in ravno tako hrapava mreža hladilnika v črni barvi z logotipom R-Line. Vratni montažni elementi R-Line v barvi vozila in ploščice z logotipom R-Line na sprednjem delu bokov ter sprednjih vratih so popolnoma v skladu s športno podobo vozila. Za markantno podobo zadka poskrbi črni difuzor tipa R-Line in spodnji del odbijača v barvi vozila.

Vstopite v T-Cross in navdušeni boste nad kakovostno notranjo opremo v značilnem slogu R-modelov. Vstopne letve spredaj z logotipom R-Line, dekorativni elementi Race ter pedali in opora za voznikovo levo nogo iz legiranega jekla so pravi magnet za oči. Markanten videz poleg tega poudarjajo stropna obloga v črni barvi in predpražniki z okrasnimi šivi. Za izjemno sproščeno vzdušje poskrbi ambientna osvetlitev, ki notranjost vozila odene v prijetno svetlobo. Športno-elegantni detajli se odražajo v celotni notranjosti. Tako se z markantnim logotipom R-Line ponaša večfunkcijski športni volan, ki ga krasijo kontrastni šivi, ter začetna zaslonska slika. Atletsko celostno podobo dopolnjujejo športno-komfortni sedeži R-Line, oblečeni v prevleke iz tkanine/mikrovlaken Carbonflag in ArtVelours z izvezenim logotipom R-Line.

Ponudba platišč, ki vas bo navdušila: 17-palčna aluminijasta platišča Sebring v kovinsko sivi barvi in 18-palčna platišča Nevada v črni barvi s polirano površino (na voljo tudi v sklopu paketov R-Line Edition).

* Vozila Volkswagen so serijsko opremljena z letnimi pnevmatikami.** Ta platišča so ponudba podjetja Volkswagen R.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen