Jasni argumenti. Že na prvi pogled.

Bodite sijajen vzor: T-Cross je serijsko opremljen s halogenskimi žarometi in LED-dnevnimi lučmi v sprednjem odbijaču. Za izvedbo Life lahko dodatno naročite LED-žaromete s svetlobno grafiko, značilno za T-Cross. Pri T-Crossu Style pa so ti vgrajeni že serijsko. LED-žaromete, v katere so integrirane LED-dnevne luči, odlikujeta velika svetilnost in svetlobni spekter, ki je podoben dnevni svetlobi. V slabih vremenskih razmerah zagotavljajo boljšo vidljivost.

Serijske LED-zadnje luči pritegnejo marsikateri pogled - še posebej pri T-Crossu Style, ki je dodatno opremljen s pozicijskimi lučmi.

Neprekinjena odsevna letev na pokrovu prtljažnika poskrbi za posredno osvetlitev in zaokroža celotni koncept osvetlitve.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na sliki so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko, ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri
Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen