Do cilja brez stranpoti.

Navigacijski sistem Discover Media za radio Composition Media je opremljen z 20,3 cm (8 palcev) velikim barvnim TFT-zaslonom, ki je občutljiv na dotik in ima senzor približevanja, s CD-enoto, ki predvaja tudi MP3-, AAC- in WMA-datoteke, ter s šestimi zvočniki. Poleg tega ima prednaložene zemljevide za Evropo, ne manjkajo pa niti dve reži za SD-kartice, USB-vhod in Bluetooth vmesnik za povezavo z mobilnim telefonom. Z mobilnimi spletnimi storitvami Car-Net boste tudi med vožnjo lahko optimalno povezani s svetom.

 

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Radio Composition Media ima 20,3 cm (8 palcev) velik barvni TFT-zaslon, ki je občutljiv na dotik in opremljen s senzorjem približevanja, ter CD-enoto s funkcijo predvajanja MP3- in WMA-datotek. Šest zvočnikov z močjo 4 x 20 W spremeni poslušanje glasbe v posebno doživetje. Sistem je opremljen tudi z režo za SD-kartice, USB-vhodom in Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnimi telefoni.

Če želite, lahko tudi le poslušate radio.

Radio Composition Colour je opremljen s 16,5 cm (6,5 palca) velikim in na dotik občutljivim barvnim TFT-zaslonom, z izhodno močjo 4 x 20 W in štirimi zvočniki. Dodatne možnosti ponuja reža za SD-kartice.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.206,-

Novi T-Cross.