Še vedno sami parkirate?

Opcijski parkirni sistem s krmilno avtomatiko Park Assist lahko poišče prečna in bočna parkirna mesta ter pri parkiranju samodejno vrti volan.* Pomaga vam tudi pri izvozu z bočnega parkirnega mesta. Vi pri tem samo pritiskate sklopko, dodajate plin in zavirate ter pozorno spremljate okolico. 

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Vzvratna vožnja z najboljšo preglednostjo.

Opcijska kamera za vzvratno vožnjo Rear View vam pomaga, ko vozite vzvratno.* Na zaslon radia ali navigacijskega sistema prenaša posnetek območja za vozilom. 

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Pri parkiranju vam pomagajo tudi ušesa.

Koliko prostora je še na voljo? Serijski parkirni sistem vam z zvočnimi signali poenostavlja parkiranje na nepregledna parkirna mesta. To omogočajo senzorji na sprednjem in zadnjem delu vozila. Tako vas lahko vozilo z zvočnimi signali in grafičnim prikazom na zaslonu infotainment sistema opozori na ovire.* 

Nova funkcija parkirnega sistema je zavorna asistenca za manevriranje. Pri vzvratni vožnji s hitrostjo do 10 km/h lahko sistem z uporabo zaviranja v sili prepreči trčenje ali ublaži njegovo silovitost. Zavorno asistenco za manevriranje lahko s pritiskom na tipko aktivirate tudi pri vožnji naprej. V primeru ovire spredaj lahko vozilo prav tako avtomatsko zavira, če se ne odzovete na zvočna opozorila parkirnega sistema.

 

* V okviru sistemskih omejitev.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.206,-

Novi T-Cross.