Uživajte v bumbastičnem zvoku.

Se vam glasba brez basov zdi dolgočasna? Z opcijskim avdiosistemom beats, ki so ga razvili avdiospecialisti podjetja BeatsAudio, boste na vseh sedežih v vašem T-Crossu uživali v vrhunskem zvoku. Dodatni globokotonski zvočnik bo poskrbel za to, da boste nizke base občutili še bolje. Vse zvočnike poganja 8-kanalni ojačevalnik z močjo 300 W, ki je dovolj močan, da bo popolnoma navdušil in prevzel vas in vaše sopotnike.

Uživajte v storitvi Apple Music do 6 mesecev brezplačno.*

Volkswagnova ponudba Car-Net odslej prinaša še več prednosti: tako je do 6 mesecev na voljo storitev Apple Music, s katero boste imeli dostop do več kot 45 milijonov skladb, ki jih boste lahko poslušali na pametnem telefonu iPhone ali pametnem telefonu z operacijskim sistemom Android, na osebnem računalniku ali prek tehnologije CarPlay tudi v svojem Volkswagnu. Poleg tega boste lahko spremljali program radia Liveradio Beats 1, aktualne informacije s področja kulture in ekskluzivne vsebine - bodisi prek spleta ali brez spletne povezave, v obeh primerih pa brez oglasnih sporočil. 

 

* Veljavno le za individualna članstva; 3 meseci brezplačne uporabe za obstoječe člane; ponudbe ni mogoče kombinirati z drugimi ponudbami in akcijami; po preteku brezplačnega obdobja se članstvo avtomatsko podaljša. Koda je veljavna 12 mesecev. Promocijska koda ni predvidena za nadaljnjo prodajo, ni je mogoče zamenjati za gotovino in v primeru izgube ali kraje nadomestila ni. Velja samo za storitev Apple Music v Nemčiji. Uporabnik mora imeti račun za iTunes. Veljajo pogoji poslovanja za Applove medijske storitve; pogoje, ki veljajo za vašo državo, lahko najdete na spletnem naslovu https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/. Za uporabo storitve morate biti stari vsaj 13 let in morate imeti stalno prebivališče v državi, v kateri dostopate do trgovine, prek katere boste unovčili kodo. Poleg tega potrebujete združljive produkte in storitve. Apple Music je registrirana blagovna znamka podjetja Apple Inc. Apple ne sodeluje v tej oglaševalski akciji niti ni njen sponzor.

Zapri
Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj
T-Cross
Od € 16.206,-

Novi T-Cross.