Izboljšana učinkovitost polnjenja

  • Vozila z baterijami <77 kWh s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 2.3 so dobavljena s povečano polnilno močjo.

  • Pri vozilih z baterijami <77 kWh z brezžično nameščeno posodobitvijo programske opreme ID. 2.3 bo polnilna moč povečana z brezžično namestitvijo programske opreme ID. 3.0.

  • Vozila z baterijami >=77 kWh s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0 so dobavljena s povečano polnilno močjo.

  • Pri vozilih z baterijami >=77 kWh z različico programske opreme, ki je predhodnica ID. 3.0, bo polnilna moč povečana z brezžično namestitvijo programske opreme ID. 3.0.

Netto-Neto zmogljivost baterije Ladeleistungssteigerung Povečanje polnilne moči 5.); 6.)
45 kWh/52 kWh Z največ 100 kW na največ 110 kW
58 kWh Z največ 100 kW na največ 120 kW
>=77 kWh Z največ 125 kW na največ 135 kW

Najv. moč polnjenja z enosmernim tokom pri temperaturi okolice in baterije približno 23°C in stanju napolnjenosti (SOC) približno 5 %; npr. na postaji Ionity.

5.) Največja možna polnilna moč. Različne polnilne postaje z enako močjo v kW se lahko med seboj razlikujejo glede na način polnjenja. Poleg moči polnilne postaje v kW je količina pretoka energije odvisna tudi od največjega polnilnega toka. Poleg tega na največjo možno polnilno moč vplivajo temperatura okolja in baterije ter stopnja napolnjenosti baterije.

6.) Polnjenje z največjo polnilno močjo 135 kW z enosmernim tokom za različice baterij Pro in Pro Performance ter pri temperaturi okolice in baterije približno 23 °C in začetnem stanju napolnjenosti (SOC) približno 5 %, npr. na polnilni postaji Ionity.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen