Spletni radio

Začni video

Glavni uporabnik vozila je običajno njegov lastnik. Primarni uporabnik ima vse privilegije. Vloga je povezana z identifikacijsko številko vozila (VIN) vozila. S številko VIN lahko primarni uporabnik vozilo poveže s svojim Volkswagen ID.

Gostujoči uporabnik mora imeti Volkswagen ID in se strinjati s splošnimi pogoji We Connect v okviru njegovih funkcij. Privilegiji gostujočih uporabnikov so omejeni. Gostujoči uporabniki lahko uporabljajo navigacijske in infotainment storitve ter storitve pretakanja in internetne storitve. Uporabljajo lahko tudi aplikacijo We Connect ID. z omejenim obsegom (na primer deaktivacija posameznega produkta, spletni uvoz ciljev, prilagoditve profila, iskanje polnilnih postaj itd.) Za to se morajo prijaviti v sistem infotainment kot gostujoči uporabnik in imeti na pametnem telefonu nameščeno aplikacijo We Connect ID. 

Gostujoči uporabnik se lahko samostojno prijavi s svojim Volkswagen ID, vendar mora najprej obstajati glavni uporabnik.

Anonimni gost vozilo uporablja brez prijave. Anonimni gosti zato nimajo Volkswagen ID in lahko uporabljajo le omejene storitve, kot so sistem klica v sili eCall, spletne prometne informacije, spletno izračunavanje poti, polnilne postaje, spletno iskanje posebnih ciljev, spletno posodabljanje zemljevidov in parkirna mesta. Če je anonimni gost izbran z »gost« v upravljanju uporabnikov, se voznik na pozdravnem zaslonu odloči, ali bo vozilo uporabljal v spletnem načinu ali načinu brez povezave.   

 

*Polnjenje z največjo polnilno močjo 135 kW z enosmernim tokom za različice baterij Pro in Pro Performance ter pri temperaturi okolice in baterije približno 23 °C in začetnem stanju napolnjenosti (SOC) približno 5 %, npr. na polnilni postaji Ionity.

**Največja možna polnilna moč. Različne polnilne postaje z enako močjo v kW se lahko med seboj razlikujejo glede na način polnjenja. Poleg moči polnilne postaje v kW je količina pretoka energije odvisna tudi od največjega polnilnega toka. Poleg tega na največjo možno polnilno moč vplivajo temperatura okolja in baterije ter stopnja napolnjenosti baterije.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen