Primerjava funkcij: Udobje

Tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0 in programska oprema ID. 3.0, nameščena prek brezžične posodobitve

Ta tabela ponuja pregled funkcij, ki so na voljo za modele ID. ID.3, ID.4 in ID.5 s programsko opremo ID. 3.0, nameščeno prek brezžične posodobitve, in funkcij, ki so na voljo s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0. 

 

FUNKCIJA 9.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – brezžična namestitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – tovarniška namestitev
Izboljšan virtualni prikazovalnik z razširjeno resničnostjo – na voljo v dodatnem paketu Infotainment Plus - Opozorilo o ravni napolnjenosti baterije (SOC) - Opozorilo o ravni napolnjenosti baterije (SOC)
- Prikaz cilja z zastavico in preostalo razdaljo - Prikaz cilja z zastavico in preostalo razdaljo
- Informacije o smeri in razdalji - Informacije o smeri in razdalji
- Prikaz krožišč - Prikaz krožišč
- Puščice smeri zavijanja - Puščice smeri zavijanja
- Asistenca za menjavo voznega pasu Travel Assist (dodatni paket Assistance Plus) 11.)
Izboljšave sistema ID. Light - Lokalno opozarjanje na nevarnost - Lokalno opozarjanje na nevarnost
- Priporočilo za menjavo voznega pasu – funkcija je del navigacije, na voljo v dodatnem paketu Infotainment 11.) - Priporočilo za menjavo voznega pasu – funkcija je del navigacije, na voljo v dodatnem paketu Infotainment 11.)
- Funckcija "Break"
- Inteligentna parkirna krmilna asistenca Park Assist – ta funkcija je del dodatne funkcije Park Assist Plus, ki je na voljo v dodatnem paketu Assistance 11.)
Upravljanje uporabnikov - Vozila družine ID. so do sedaj omogočala dve vlogi: primarni uporabnik in anonimni gost. S to posodobitvijo programske opreme je na voljo dodatna vloga gostujočega uporabnika. - Vozila družine ID. so do sedaj omogočala dve vlogi: primarni uporabnik in anonimni gost. S to posodobitvijo programske opreme je na voljo dodatna vloga gostujočega uporabnika.
Spletni radio - S to različico programske opreme je zdaj vključena tudi količina podatkov - S to različico programske opreme je zdaj vključena tudi količina podatkov
Glasovno upravljanje in spletno glasovno upravljanje 12.) - S to posodobitvijo je odzivnost glasovnega upravljanja hitrejša, zanesljivost razumevanja ukazov pa večja - S to posodobitvijo je odzivnost glasovnega upravljanja hitrejša, zanesljivost razumevanja ukazov pa večja
Volkswagen Sound 11.) - Zaradi zahtev glede strojne opreme ni na voljo kot brezžična posodobitev. - Na voljo v dodatnem paketu Infotainment Plus
Nastavitve po meri - Ni na voljo kot brezžična posodobitev - Po nastavitvi uporabniškega računa Volkswagen in prvi prijavi v infotainment sistem vozilo aktivira osebne nastavitve za številne sisteme od sedežev do luči, klimatizacije in asistenčnih sistemov ter vam tako nudi kar največje udobje
Car2X – lokalno opozarjanje na nevarnost v prometu - Prilagoditve v infotainment sistemu, kot je nova konfiguracija nastavitev zasebnosti. - Prilagoditve v infotainment sistemu, kot sta nova konfiguracija nastavitev zasebnosti in nove možnosti nastavitev po meri.
Nastavitve zasebnosti v infotainment sistemu - Nov meni v infotainment sistemu Uporabnik lahko prilagodi in shrani svoje nastavitve zasebnosti v »upravljanju uporabnikov«. - Nov meni v infotainment sistemu Uporabnik lahko prilagodi in shrani svoje nastavitve zasebnosti v »upravljanju uporabnikov«.
- Anonimni gost lahko na pozdravnem zaslonu izbere »Spletni način« ali »Način brez povezave«. - Anonimni gost lahko na pozdravnem zaslonu izbere »Spletni način« ali »Način brez povezave«.
- Izboljšanje upravljanja podatkov o lokaciji v vozilu (vklop/izklop storitev, ki uporabljajo podatke o lokaciji). - Izboljšanje upravljanja podatkov o lokaciji v vozilu (vklop/izklop storitev, ki uporabljajo podatke o lokaciji).

9.) Pogoj za brezžične posodobitve sta obstoječa pogodba We Connect Start in uporabniški račun Volkswagen ID. Funkcije, ki so na voljo po posodobitvi, so odvisne od trga, modela in dodatne opreme ter se lahko razlikujejo. Za prejemanje nadaljnjih posodobitev mora biti nameščena programska oprema ID. 2.4. Nekatere posodobitve programske opreme je mogoče prejeti samo v servisni delavnici in ne brezžično.

11.)  Odvisno od dodatne opreme.

12.) Po namestitvi 1. dela brezžične posodobitve bo spletno glasovno upravljanje začasno na voljo le v angleščini in nemščini. Po namestitvi 2. dela brezžične posodobitve bodo znova na voljo jeziki, ki so bili na voljo pred posodobitvijo.

 

 

 

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen