Primerjava funkcij: Učinkovitost polnjenja in optimizacija upravljanja baterije

Tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0 in programska oprema ID. 3.0, nameščena prek brezžične posodobitve.

Ta tabela ponuja pregled funkcij, ki so na voljo za modele ID. ID.3, ID.4 in ID.5 s programsko opremo ID. 3.0, nameščeno prek brezžične posodobitve, in funkcij, ki so na voljo s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0. 

 

FUNKCIJA 9.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – brezžična namestitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – tovarniška namestitev
Povečanje učinkovitosti polnjenja in optimizacija upravljanja baterije 10.) - 45 kWh/52 kWh/ neto z največ 100 kW na največ 110 kW - 45 kWh/52 kWh neto z največ100 kW na največ 110 kW
- 58 kWh neto s 100 kW na največ 120 kW - 58 kWh neto s 100 kW na največ 120 kW
- >=77 kWh neto z največ 125 kW na največ 135 kW - >=77 kWh neto z največ 125 kW na največ 135 kW
Preoblikovan meni polnjenja - Preoblikovan in poenostavljen meni polnjenja - Preoblikovan in poenostavljen meni polnjenja
- »Polnjenje« zdaj ikona v infotainment sistemu - »Polnjenje« zdaj ikona v infotainment sistemu
Način vzdrževanja baterije "Battery Care Mode" - Funkcija za optimizacijo življenjske dobe visokonapetostne baterije - Funkcija za optimizacijo življenjske dobe visokonapetostne baterije
Načrtovalec poti e-Route v navigacijskem sistemu – funkcija je del navigacije, na voljo v dodatnem paketu Infotainment 11.) - Časovno optimizirano načrtovanje poti - Časovno optimizirano načrtovanje poti
- Intuitivnejši in jasnejši prikazi - Intuitivnejši in jasnejši prikazi
- Hitrejše iskanje polnilnih postaj z možnostjo filtriranja - Hitrejše iskanje polnilnih postaj z možnostjo filtriranja
- Več aktualnih informacij o polnilnih postajah po Evropi - Več aktualnih informacij o polnilnih postajah po Evropi
Ponastavitev izračuna dosega - Prikaz predvidenega dosega se ponastavi na vrednost, ki je podobna vrednosti iz kataloga. - Prikaz predvidenega dosega se ponastavi na vrednost, ki je podobna vrednosti iz kataloga.

9.) Pogoj za brezžične posodobitve sta obstoječa pogodba We Connect Start in uporabniški račun Volkswagen ID. Funkcije, ki so na voljo po posodobitvi, so odvisne od trga, modela in dodatne opreme ter se lahko razlikujejo. Za prejemanje nadaljnjih posodobitev mora biti nameščena programska oprema ID. 2.4. Nekatere posodobitve programske opreme je mogoče prejeti samo v servisni delavnici in ne brezžično.

10.) Vozila z baterijami <77 kWh neto s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 2.3 imajo povečano učinkovitost polnjenja že ob dobavi. 

Pri vozilih z baterijami <77 kWh, ki so ali bodo prejela brezžično posodobitev programske opreme ID. 2.3, bo učinkovitost polnjenja povečana z brezžično namestitvijo programske opreme ID. 3.0. 

Vozila z baterijami >=77 kWh neto s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0 so povečano učinkovitost polnjenja prejela že ob dobavi.

Pri vozilih z baterijami >=77 kWh neto z različico programske opreme, ki je predhodnica ID. 3.0, bo učinkovitost polnjenja povečana z brezžično namestitvijo programske opreme ID. 3.0.

11.) Odvisno od dodatne opreme.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen