Primerjava funkcij: Aplikacije in funkcije v vozilu

Tovarniško nameščena programska oprema ID. 3.0 in programska oprema ID. 3.0, nameščena prek brezžične posodobitve 

Ta tabela ponuja pregled funkcij, ki so na voljo za modele ID. ID.3, ID.4 in ID.5 s programsko opremo ID. 3.0, nameščeno prek brezžične posodobitve, in funkcij, ki so na voljo s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.0. 

 

FUNKCIJA 9.) Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – brezžična namestitev Na voljo s programsko opremo ID. 3.0 – tovarniška namestitev
In-Car App Aplikacija "Servis vozila" - Aplikacija s prikazom opozorilnih lučk in zahtev za vzdrževanje omogoča, da vzdrževanje in popravila načrtujete vnaprej. - Aplikacija s prikazom opozorilnih lučk in zahtev za vzdrževanje omogoča, da vzdrževanje in popravila načrtujete vnaprej.
Načrtovanje servisnih terminov - Omogoča samodejno ustvarjanje zahtevkov za servisne delavnice za aktivna obvestila o servisnih pregledih in za izbrane opozorilne lučke, relevantne za servis. - Omogoča samodejno ustvarjanje zahtevkov za servisne delavnice za aktivna obvestila o servisnih pregledih in za izbrane opozorilne lučke, relevantne za servis.
Razširitev aplikacije "We Charge" - S to posodobitvijo lahko aplikacijo nadgradite s funkcijami, kot so statistični podatki o uporabi polnilnih postaj, napredne možnosti filtriranja in prikaz posebnih ciljev v okolici. - S to posodobitvijo lahko aplikacijo nadgradite s funkcijami, kot so statistični podatki o uporabi polnilnih postaj, napredne možnosti filtriranja in prikaz posebnih ciljev v okolici.
- Podajanje povratnih informacij za polnilne postaje v obliki povprečnih ocen z zvezdicami ter prijavljenih in potrjenih težav (npr. okvar). - Podajanje povratnih informacij za polnilne postaje v obliki povprečnih ocen z zvezdicami ter prijavljenih in potrjenih težav (npr. okvar).
Aplikacija "Igre" 13.) – ni na voljo na vseh trgih - Igre, kot so pasjansa, šah, iskanje skritih podob na slikah in nova igra »VW Go«, je mogoče igrati neposredno v infotainment sistemu. - Igre, kot so pasjansa, šah, iskanje skritih podob na slikah in nova igra »VW Go«, je mogoče igrati neposredno v infotainment sistemu.

9.) Pogoj za brezžične posodobitve sta obstoječa pogodba We Connect Start in uporabniški račun Volkswagen ID. Funkcije, ki so na voljo po posodobitvi, so odvisne od trga, modela in dodatne opreme ter se lahko razlikujejo. Za prejemanje nadaljnjih posodobitev mora biti nameščena programska oprema ID. 2.4. Nekatere posodobitve programske opreme je mogoče prejeti samo v servisni delavnici in ne brezžično.

13.) Ni na voljo na vseh trgih. Na voljo le pri posameznih modelih in kombinaciji dodatne opreme. 

 

**** Odvisno od dodatne opreme.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen