Namestitev: Koraki

Za namestitev 1. in 2. dela posodobitve sledite naslednjim korakom:

1.     Ko končate vožnjo, varno parkirajte svoje vozilo ID. in aktivirajte elektronsko parkirno zavoro. Izklopite kontakt. Med nameščanjem bo moral vaš ID. imeti stabilno in stalno internetno povezavo.

2.     Zagotovite, da je stanje napolnjenosti baterije najmanj 50 %, in odstranite priključek za polnjenje. Poskrbite tudi, da so vsa okna povsem zaprta.

3.     Na izhodnem zaslonu izberite možnost »Posodobitev je na voljo«, da začnete z nameščanjem posodobitve. Prepričajte se, da je aktiviran spletni način.

 

8.)

4.     Namestitev se bo začela takoj, ko boste zapustili in zaklenili svoj ID. 

8.)

5.     Če odprete ID. v prvih dveh minutah po zaklepanju, bo postopek namestitve preklican. Med nameščanjem posodobitve svojega vozila ID. ne morete uporabljati ali polniti, vendar ga lahko kadar koli odprete.

6.     Ko bo namestitev končana, boste o tem obveščeni v infotainment sistemu. Nato lahko nastavite glavnega uporabnika.

8.) Predstavitev primerov.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen