Izboljšave sistema ID. Light

Začni video

S programsko opremo ID. 3.0 ID.  Light zdaj zajema naslednje signale:

Lokalno opozorilo na nevarnost:

Lokalno opozorilo na nevarnost vas opozarja na nevarne točke pred vami, kot so vozila v okvari, nesreče in intervencijska vozila. Prikaz ID. Light vam pomaga pri zaznavanju in prostorskem umeščanju informacij. Na primer, intervencijsko vozilo z leve je na levi strani luči. 

Priporočilo za menjavo voznega pasu:

ID. Light vam pomaga pri vožnji po avtocesti, saj vam pravočasno svetuje, da zamenjate vozni pas, če do naslednjega izvoza ne boste mogli pripeljati po trenutnem voznem pasu.

 

*Polnjenje z največjo polnilno močjo 135 kW z enosmernim tokom za različice baterij Pro in Pro Performance ter pri temperaturi okolice in baterije približno 23 °C in začetnem stanju napolnjenosti (SOC) približno 5 %, npr. na polnilni postaji Ionity.

**Največja možna polnilna moč. Različne polnilne postaje z enako močjo v kW se lahko med seboj razlikujejo glede na način polnjenja. Poleg moči polnilne postaje v kW je količina pretoka energije odvisna tudi od največjega polnilnega toka. Poleg tega na največjo možno polnilno moč vplivajo temperatura okolja in baterije ter stopnja napolnjenosti baterije.

 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

ID. Software 3.0 Update Over-the-Air

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen