Meni
Zapri meni
Zapri

Posodobitev programske opreme za vozila ID.

Poskrbite, da bo vaš ID. posodobljen in uživajte v številnih prednostih

Poskrbite, da bo vaš ID. posodobljen in uživajte v številnih prednostih

Posodobitev programske opreme za vozila ID.

Poskrbite, da bo vaš ID. posodobljen in uživajte v številnih prednostih

ID. Software-Update 2.4 Posodobitev programske opreme 2.4 z menjavo 12-voltnega akumulatorja

Novi 12-voltni akumulator in posodobitev programske opreme 2.4 za ID modele vam je na voljo brezplačno. Za termin posodobitve v servisni delavnici se dogovorite pri pooblaščenem servisnem partnerju Volkswagen. S to posodobitvijo zagotovite trenutno stanje programske opreme in izkoristite zmanjšano porabo energije z optimiziranim upravljanjem toplote.

ID. Software-Update 3.0

Posodobitev programske opreme 3.0

Z novo brezžično posodobitvijo programske opreme 3.0 bo vaš ID. opremljen z dodatnimi funkcijami in optimizacijami, na primer izboljšavami pri polnjenju in upravljanju energije, navigaciji ter glasovnem upravljanju in številnimi drugimi funkcijami.

Pogoja za to posodobitev sta predhodna posodobitev programske opreme ID 2.4 v servisni delavnici. Za prejem brezžične posodobitve programske opreme ID. 3.0 sta potrebna veljavna pogodba We Connect in uporabniški račun Volkswagen ID.

Več o posodobitvi programske opreme

 

ID. Software-Update 2.3

Brezžična posodobitev (ang. "Over-the-Air")

Določene posodobitve lahko izvedete tudi brez obiska pooblaščenega servisa. Gre za to imenovane "Over-the-Air" posodobitve, ki potekajo preko mobilnih podatkov. Mednje spada tudi posodobitev opreme 2.3.

Za izpeljavo posodobitve, je potrebno imeti programsko opremo ID.Software 2.1.

ID. Software-Update 2.1

Posodobitev na servisu

Ta posodobitev je še posebej pomembna, saj je osnova za vse nadaljne posodobitve sistema. V kolikor vaše vozilo še nima posodobitve 2.1, se obrnite na svoj pooblaščen servis Volkswagen in se dogovorite za termin. Izkoristite in uživajte v prednostih posodobitve 2.1!

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen