Volkswagen CC: Športen in udoben.

Serijska oprema R-Line poskrbi za optimalno uigranost športnosti in poslovnega sveta. Z odbijačem tipa R-Line, razširitvami pragov v slogu R-modelov, sprednjima meglenkama s statičnimi smerno prilagodljivimi lučmi in kromirano letvijo, logotipom R na mreži hladilnika, 4 aluminijastimi platišči Mallory iz ponudbe R-Line z dimenzijo 8 J x 17, v sterling srebrni barvi, ter ksenonskimi žarometi z dinamičnim uravnavanjem višine svetlobnega snopa in dnevnimi LED-lučmi postane videz Volkswagna CC še bolj športen. Vstopne letve z logotipom R na sprednjih vratnih pragovih ter večfunkcijski usnjeni volan (3-kraki) z aluminijastim dekorjem in tipkami za upravljanje večfunkcijskega prikazovalnika, radia, telefona in menjalnika* poskrbijo, da se izrazita športnost vozila jasno zrcali tudi v notranjosti.

Ob vsem tem pa je odlično poskrbljeno tudi za udobje: tako sta serijsko na voljo parkirni sistem ParkPilot in Zimski paket z avtomatsko ogrevanimi šobami za pranje stekel in ogrevanima sprednjima sedežema.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Volkswagen CC Čista dinamika. Prepoznaven slog.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen