Uporabljajte aplikacije tudi v svojem Volkswagnu.

Car-Net App-Connect.

Opcija Car-Net App-Connect¹ vam omogoča, da svoj pametni telefon preprosto povežete z opcijskim radijskim sistemom Composition Media (serijsko od izvedbe Family naprej) ali opcijskim navigacijskim sistemom Discover Media (serijsko od izvedbe Business+ naprej). Po vzpostavitvi povezave lahko izbrane aplikacije, nameščene na mobilnem telefonu, upravljate prek zaslona na dotik. Toda ključna prednost ni le preprosto upravljanje: številne aplikacije lahko obdelujejo podatke, ki jih pošilja vozilo, ter omogočajo dodatne uporabne ali zabavne funkcije.

Volkswagen za povezavo s pametnimi telefoni ponuja vmesnik, ki podpira kar tri tehnologije: to so tehnologije MirrorLink™, Google Android Auto™ in Apple CarPlay™. Na spletni strani www.volkswagen.de/mobiltelefon lahko preverite, s katero od navedenih tehnologij je združljiv vaš pametni telefon. Pri tem morate upoštevati, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od treh navedenih tehnologij in da se razpoložljivost tehnologij v posameznih državah lahko razlikuje.

 

 

1) Na voljo samo v kombinaciji z radiom Composition Media ali navigacijsko funkcijo Discover Media.App-Connect vključuje tehnologije MirrorLink™, CarPlay™ in Android Auto™.Razpoložljivost teh tehnologij se v posameznih državah lahko razlikuje.Vmesnik App-Connect je že zdaj združljiv s številnimi mobilnimi telefoni. Volkswagen tesno sodeluje z velikimi proizvajalci pametnih telefonov, da bi zagotovil kar najširšo podporo za tehnologije v sklopu ponudbe App-Connect.Aktualne informacije o združljivosti novih mobilnih telefonov in mobilnih telefonov, ki so že na trgu, so na voljo na spletni strani www.volkswagen.com/car-net.Z vmesnikom App-Connect se posebne aplikacije z vašega pametnega telefona prezrcalijo na zaslon v sredinski konzoli vašega Volkswagna. Pri posameznih tehnologijah so na voljo različne aplikacije.Med drugim tako lahko prek zaslona na dotik na vgrajenem navigacijskem sistemu upravljate praktične Volkswagnove aplikacije.Pri določenih aplikacijah in tehnologijah je mogoče tudi glasovno upravljanje.

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg.Na nekaterih slikah je prikazana tudi dodatna oprema, ki je na voljo za doplačilo. Za boljšo berljivost besedil smo v povezavi z osebami uporabili moško ali žensko slovnično obliko,ki pa se vedno nanaša nevtralno na oba spola.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Sharan.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen