VW Golf: usnjeno oblazinjenje

Na elegantnih športno-komfortnih sprednjih sedežih z usnjenim oblazinjenjem Vienna vam bo tako udobno, da sploh ne boste več želeli izstopiti iz svojega avtomobila. V kakovostno usnje oblečena volan in glava prestavne ročice sta nadvse prijetna na otip. Usnjeni so tudi sredinski deli sedežev in notranji deli sedežnih stranic. Prijetno ogrevanje sedežev in praktična osvetlitev prostora za noge dodatno zvišujeta raven udobja. Za dobro vidljivost je vedno poskrbljeno z avtomatskim ogrevanjem pralnih šob za vetrobransko steklo.

Zapri
Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke
Zapri meni
Zapri

Golf 7

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen