VW Golf 7 GTI: radio in navi­gacija

So se vam že kdaj uresničile prav vse želje? Ponudba serijske in dodatne opreme vključuje radio Composition Media in dva navigacijska sistema, ki se razlikujeta v številu zvočnikov, vrsti zaslona in možnostih za priklop zunanjih naprav.

Opcijski radio Composition Media (serijsko za izvedbo Highline) je opremljen z osmimi zvočniki. Ponuja vse možnosti za priklop zunanjih naprav, ki so bile naštete pri predhodno navedenih modelih, opremljen pa je tudi z MP3/CD-predvajalnikom ter Bluetooth vmesnikom za povezavo z mobilnimi telefoni. Upravljanje je nadvse preprosto, saj diagonala barvnega zaslona na dotik meri kar 16,5 cm.

Sistem je opremljen s praktičnimi senzorji: ko se s prtom približate ekranu, se aktivno okence poveča in pomakne v ospredje. Tako je upravljanje še preprostejša in varnejša.

Tudi opcijski navigacijski sistem Discover Media ima barvni zaslon na dotik z diagonalo 16,5 cm. Poleg tega je opremljena z osmimi zvočniki, radijskim sprejemnikom za sprejem FM/AM-signala, CD-enoto, ki predvaja tudi glasbene datoteke v MP3-, AAC- in WMA-formatu, dvema režama za SD-kartice, priključkoma AUX-IN in USB ter pripravo za mobilni telefon z Bluetooth vmesnikom.

In če želite še več: navigacijski sistem Discover Pro je infotainment sistem za najzahtevnejše kupce. Opremljen je z zaslonom z diagonalo 20,3 cm in internim bliskovnim pomnilnikom, njegov adut pa je tudi pregleden 3D-prikaz zemljevidov. Glasovno upravljanje se odziva na izgovorjena imena krajev in ulic ter po navodilih izračuna pot. (ne deluje v slovenščini) Sistem poleg tega zvišuje raven udobja pri telefoniranju: prostoročno telefoniranje je s tehnologijo Bluetooth nadvse preprosto. 

Zapri
Meni
Zapri meni
Zapri

Anatomija zmagovalca. Golf GTI.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen