Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Prednosti

Ker "original" ni le beseda

Naše znanje je zagotovilo za vašo varnost

Vaš Volkswagen je original, sestavljen iz tisoče delov - originalnih Volkswagnovih delov. Prav vsak od njih, od najmanjšega vijaka do najbolj kompleksnega modula, potrjuje svetovni sloves znamke Volkswagen - z natančnim prileganjem, najboljšo kakovostjo in zanesljivo varnostjo. In prav zaradi popolne usklajenosti med posameznimi deli je vaš Volkswagen originalni Volkswagen.

Kadar je torej določen originalni del treba zamenjati - bodisi zaradi normalne obrabe, vzdrževalnih del ali poškodbe - priporočamo, da se vgradijo originalni Volkswagnovi deli.

V paleti originalnih delov poiščite pravega za vaš Volkswagen:

 

» Originalni deli Volkswagen

Originalni deli so usklajeni z razvojem v sklopu serijske izdelave in so enaki delom v novih vozilih. Dosegajo najsodobnejšo tehnično raven in zagotavljajo serijsko kakovost.

 

» Originalni obnovljeni deli Volkswagen

Okolju prijazni postopek obnove delov dosega serijsko kakovost, ob tem pa so obnovljeni deli do 50 odstotkov cenejši od primerljivih novih delov. Popravila so tako predvsem pri starejših vozilih cenovno ugodnejša.

Zanesljiva mobilnost

Naše storitve in servisna mreža so ključ do vaše varnosti.

Pri nas lahko dobite vse dele za katerokoli vozilo iz naše obširne modelske palete: originalni Volkswagnovi deli so vam vedno in povsod hitro na voljo. To vam lahko zagotovimo z bogato ponudbo, z jamstvom dobave ključnih nadomestnih delov skoraj 15 let po zaključku serijske izdelave posameznega modela in s 24-urno dostavno službo. Zaradi velike razvejanosti naše servisne mreže ste lahko prepričani, da je pooblaščena servisna delavnica vedno tudi v vaši bližini. Seveda povsod z našim jamstvom mobilnosti. 

Varovanje okolja

Vse kroži – da se nič ne izgubi.

Koncern Volkswagen se je v viziji znamke in v temeljih okoljske politike zavezal k odgovornemu ravnanju do ljudi in okolja.

Tudi na področju prodaje originalnih delov imata ekološka skladnost in varovanje naravnih virov pomembno vlogo. Volkswagen zato svojim partnerjem in strankam ponuja široko paleto storitev, ki zajema napotke za varno ravnanje z nevarnimi snovmi ter povratni prevzem izrabljenih produktov in embalaže.

Logistika

Naše storitve in servisna mreža so ključ do vaše varnosti.

Poleg originalne kakovosti vam nudimo tudi razvejano prodajno mrežo, ki danes povezuje že ves svet. Tako boste vedno in povsod ostali mobilni. Večmilijonskemu številu lastnikov vozil Volkswagen po vsem svetu letno dobavimo več milijonov artiklov. S Volkswagnovimi originalnimi deli se odločite za zanesljivost - ne glede na to, kje ste.