Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Filtri za gorivo

Originalni filtri za gorivo Volkswagen

Zaupajte v kakovost

Nečisto gorivo škoduje motorju in negativno vpliva na njegovo delovanje. Originalni Volkswagnovi filtri za gorivo Volkswagen izločijo delce umazanije, ki so v gorivu, in zagotavljajo dolgo življenjsko dobo motorja.

 

Varnost sistema

Nečisto gorivo lahko pri bencinskem motorju povzroči poškodbe črpalke za gorivo in vbrizgalnih ventilov, pri dizelskem motorju pa poškodbe vbrizgalne črpalke in vbrizgalnih šob. Originalni Volkswagnovi filtri za gorivo so natančno prilagojeni sistemu za gorivo v vašem Volkswagnu. Iz bencina ali dizelskega goriva izločajo delce umazanije, kot so prah, rja, voda ali ostanki od točenja goriva, in so pri tem učinkovitejši od zahtevanih tolerančnih vrednosti.

Izbira materiala

Zaradi velikega pomena, ki ga ima filter za gorivo v vozilu, so pri izdelavi originalnih Volkswagnovih filtrov za gorivo uporabljeni le kakovostni materiali. S tem izboljšana učinkovitost filtriranja zagotavlja enakomeren tek in dolgo življenjsko dobo motorja.

Natančno prileganje

Originalni Volkswagnovi filtri za gorivo zagotavljajo maksimalno zanesljivost delovanja med celotnim intervalom za menjavo.

In ker gre za originalni Volkswagnov del, se lahko zanesete tudi na popolno tesnjenje. Tako se ne more zgoditi, da bi motor zaradi neustreznega filtra zagorel ali da bi prišlo do onesnaženja okolja.