Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Blažilniki

Originalni blažilniki Volkswagen

Originalni Volkswagnovi blažilniki so natančno prilagojeni vašemu Volkswagnu in njegovi masi. Poleg tega so usklajeni z vsemi elektronskimi varnostnimi sistemi ter z vsemi ostalimi komponentami podvozja. S popolno usklajenostjo vseh originalnih delov je zagotovljena najvišja raven varnosti.

Prepričljive prednosti

Originalni Volkswagnovi blažilniki preprečujejo prekomerno obremenitev posameznih komponent podvozja in predčasno obrabo, npr. pnevmatik. Tako se boste izognili nepotrebnim posledičnim stroškom.

Originalni Volkswagnovi blažilniki z odlično stabilnostjo v ovinkih in zanesljivo vodljivostjo brez težav izravnavajo različne obremenitve podvozja, ki nastajajo na primer med vožnjo skozi ovinke.

Poleg tega se originalni Volkswagnovi blažilniki suvereno odzivajo na vse neravnine na cestišču in s hitro absorpcijo nihajne energije zagotavljajo optimalni stik s cestiščem. In še ena prednost: originalni Volkswagnovi blažilniki zlasti pri zaviranju z maksimalno močjo zagotavljajo, da vozilo ohrani želeno smer vožnje. Ne glede na število sopotnikov, natovorjenost in priklopno obremenitev se ne zgodi, da bi vozilo izgubilo stik s cestiščem.