Meni
Zapri meni
Zapri

Zagon We Connect

Zagon We Connect

Prihranite čas, bodite dobro obveščeni in vedno ostanite sproščeni - vse je vprašanje nastavitve. Pametni pomočniki We Connect poznajo vaše osebne navade in vam olajšajo življenje, ko ste spet močno zaposleni. Prepričajte se sami.

V nekaj korakih do povezanega vozila

Upoštevajte, da je za popolno izkoriščanje funkcionalnosti potreben uporabniški račun Volkswagen ID in ločena pogodba z Volkswagen AG za uporabo mobilnih spletnih storitev.

1. Prenesite aplikacijo We Connect

Brezplačno prenesite aplikacijo We Connect za vaš pametni telefon. Odvisno od vašega operacijskega sistema boste v aplikacijo We Connect za Android ali iOS našli v trgovini Apple App Store ali Google Play.

We Connect v trgovini Apple App Store

We Connect v trgovini Google Play Store

2. Ustvarite svoj uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije.

3. Dodajte svoje vozilo Volkswagen

Dodajte svoje vozilo Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN). VIN najdete v prometnem dovoljenju in za vetrobranskim steklom vašega vozila.

4. Aktivirajte We Connect

Za dokončanje aktivacije sledite navodilom v aplikaciji. In popeljite digitalno vsakdanje življenje z inteligentnimi storitvami na prehitevalni pas.

Tako uporabljate We Connect v vašem vozilu Volkswagen

Podrobna navodila za aktivacijo in uporabo spletnih storitev v vašem vozilu najdete tukaj.

Ogled navodil

Prenesite aplikacijo We Connect

Izkusite vse prednosti We Connect in Car-Net v eni aplikaciji. Preprosto prenesite aplikacijo We Connect za operacijski sistem pametnega telefona in jo priključite na vaš Volkswagen.

V Apple App Store 

V Google Play Store 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen