Meni
Zapri meni
Zapri

Enkratna registracija, veliko prednosti.

Enkratna registracija, veliko prednosti.

Vsak junak ima svoje pomočnike. In s storitvami We Connect jih imate vi kar nekaj. Ugotovite, katere storitve so najprimernejše za vaše vsakdanje življenje in katere zahteve morajo biti izpolnjene. Tu lahko na enem mestu vidite vse storitve in možnosti.

Razpoložljivost storitev, opisanih v paketih We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikuje glede na državo in je odvisna od modela, modelnega leta in opreme vozila. Več informacij o vaših razpoložljivih storitvah najdete v predelu za stranke spletnega mesta myVolkswagen ali v aplikaciji We Connect.

Osnovne funkcije

Osnovne funkcije, kot sta storitev klica v sili in zakonsko predpisani sistem eCall za klic v sili, so vam na voljo brez sklenitve ločene pogodbe We Connect. Če želite izbrane prilagojene funkcije prenesti iz enega vozila v drugo, potrebujete sistem Discover Media ali Discover Pro. Potrebujete tudi uporabniški račun Volkswagen ID in se morate v We Connect prijaviti s svojim uporabniškim imenom in geslom.

We Connect

Vaš vstop v digitalne storitve Volkswagen in neposredna povezava z vašim vozilom: z We Connect je vaš Volkswagen pripravljen na povezljivost. Po enkratnem aktiviranju lahko brezplačno uporabljate številne koristne in inovativne spletne storitve.

Za uporabo teh brezplačnih storitev je treba s podjetjem Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo We Connect.

Storitev Aktivacija Tehnični pogoji
Mobilni ključ 1) We Connect Pametni telefoni, združljivi z Discover Pro (za modele Passat, Arteon ali Golf) ali Discover Media (samo za model Golf)
Pomoč na cesti We Connect Serijska oprema
Status vozila We Connect Serijska oprema
Vrata & luči We Connect Serijska oprema
Samodejno poročanje o nesrečah We Connect Serijska oprema
Podatki o vožnji We Connect Serijska oprema
Parkirna lokacija We Connect Serijska oprema
Načrtovanje servisnega termina We Connect Serijska oprema

1) Na voljo samo z izbirnim navigacijskim sistemom »Discover Pro« (za modele Passat, Arteon in Golf) ali »Discover Media« (samo model Golf) in v povezavi z aplikacijo We Connect. Sprva je za modela Passat in Arteon na voljo pet brezplačnih, za model Golf pa pet plačljivih mobilnih ključev. Mobilne ključe je možno aktivirati v prvih 4 letih od sklenitve pogodbe za storitev We Connect. Prenos mobilnega ključa zahteva preverjanje identitete pošiljatelja ključa s postopkom Volkswagen Ident. Po namestitvi na združljiv pametni telefon je mobilni ključ veljaven eno leto, kar je vezano na končno napravo.

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

We Connect Plus

Celoten svet digitalnih storitev Volkswagen predstavlja nov nivo povezljivosti: Z lastnim uporabniškim računom Volkswagen ID in aktiviranjem storitve »We Connect Plus«, so vam na voljo dodatne pametne funkcije: od inteligentne navigacije z informacijami v realnem času preko pretakanja medijev in spletnega radia do uporabe pametnega telefona kot daljinskega upravljalnika. Za še več udobja in zabave.

Za uporabo teh storitev je treba z družbo Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po predaji vozila 90 dni časa za registracijo vozila na spletnem mestu www.myvolkswagen.net ali z aplikacijo »Volkswagen We Connect« (na voljo v trgovinah App Store in Google Play) in za uporabo storitev za celotno trajanje brezplačnega začetnega obdobja (odvisno od opreme: na primer 1 leto/Discover Media in Ready 2 Discover ali 3 leta/Discover Pro).

Storitev Kategorija Aktivivacija Tehnični pogoji
Hupanje & utripanje Funkcije vozila We Connect Plus -
Spletno obvestilo alarmne naprave Funkcije vozila We Connect Plus Alarmna naprava
Spletno upravljanje prezračevanja mirujočega vozila Funkcije vozila We Connect Plus Novi Golf, na voljo samo z izbranimi motorji, potrebuje zadostno kapaciteto baterije
Spletno upravljanje ogrevanja mirujočega vozila Funkcije vozila We Connect Plus Ogrevanje mirujočega vozila
Zaklepanje & odklepanje 1) Funkcije vozila We Connect Plus -
Časi odhoda Funkcije vozila We Connect Plus Električno ali hibridno vozilo
Klimatiziranje Funkcije vozila We Connect Plus Električno ali hibridno vozilo
Polnjenje Funkcije vozila We Connect Plus Električno ali hibridno vozilo
Spletno glasovno upravljanje 2) Funkcije vozila We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade; glasovno upravljanje
Spletni radio 3) Streaming & Internet We Connect Plus Discover, Discover Media ali Discover Pro; paket „Streaming & Internet"
Pretakanje medijev 3)4) Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro; paket „Streaming & Internet"
Dostopna točka za WLAN 3) Streaming & Internet We Connect Plus Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro
Spletne prometne informacije Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade
Spletno izračunavanje poti Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade
Bencinski servisi in polnilnice Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade
Spletno posodabljanje zemljevidov Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade
Parkirna mesta Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade
Spletni uvoz ciljev Navigacija We Connect Plus Discover Media, Discover Pro ali Ready 2 Discover po uspešni aktivaciji navigacije prek storitve We Upgrade

1) Storitev »Zaklepanje in odklepanje« je pomembna zaradi varnosti in od uporabnika zahteva preverjanje identitete s postopkom Volkswagen Ident. Pri tem vašo identiteto preveri Volkswagnov partner ali pa se postopek preverjanja identitete izvede prek videoklepeta.

2) (Spletno) glasovno upravljanje je trenutno na voljo za naslednje jezike: nemščina, angleščina (VB in ZDA), francoščina, španščina, češčina in italijanščina.

3) Za uporabo storitev »Streaming & Internet« in dostopne točke za WLAN, je potreben dodaten obseg podatkov, ki ga lahko dobite preko lastne podatkovne povezave preko mobilne naprave (povezovanje s pametnim telefonom), z obstoječo ali ločeno sklenjeno pogodbo mobilnega omrežja, med vami in ponudnikom mobilnih telefonov in samo v okviru pokritosti ustreznega omrežja mobilne telefonije. Ob prenosu podatkovnih paketov iz spleta lahko, odvisno od vaše trenutne tarife mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja).

4) Za uporabo je potreben račun za ustrezno storitev pretakanja.

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

We Upgrade

»We Upgrade« vam omogoča, da svoje vozilo Volkswagen naknadno in prilagodljivo opremite z dodatnimi funkcijami. Za nakup in uporabo izdelkov »We Upgrade«, potrebujete uporabniški račun Volkswagen ID, veljavno pogodbo za aplikacijo We Connect in potrdilo, da ste glavni uporabnik, kar pomeni, da je vaš uporabniški račun povezan z določenim vozilom. Poleg tega je potrebno, da ima vozilo tehnične funkcije in strojno opremo, ki je potrebna za zadevno storitev »We Upgrade«. Funkcije storitve »We Upgrade«, ki so na voljo za posamezno vozilo, si lahko glavni uporabnik ogleda ter pridobi v trgovini In-Car infotainment sistema ali v spletni trgovini We Connect. Plačljive izdelke lahko kupite tako v trgovini In-Car kot v spletni trgovini We Connect z uporabo trenutno razpoložljivih načinov plačila. Pridobljene in aktivirane funkcije »We Upgrade« ostanejo v vozilu, uporabljajo jih lahko vsi vozniki, ni pa jih mogoče prenesti na druga vozila.

Funkcija Aktivacija Tehnični pogoji
Navigacija We Connect Vozilo pripravljeno za We Connect; Ready 2 Discover
App-Connect z App-Connect Wireless za Apple CarPlay in Googlov Android Auto™1) We Connect Vozilo pripravljeno za We Connect; Ready 2 Discover ali Discover Media za brezžično uporabo storitev Apple CarPlay™ in Googlov Android Auto™
Glasovno upravljanje 2)3) We Connect Vozilo pripravljeno za We Connect; Ready 2 Discover4) ali Discover Media
Ambientna osvetlitev (večbarvna) We Connect Golf 8; ambientna osvetlitev; Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro
Ambientna osvetlitev (učinek) We Connect Golf 8; ambientna osvetlitev; Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro
Upravljanje dolgih luči Light Assist We Connect Golf 8; Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro
Samodejni nadzor razdalje ACC5) We Connect Golf 8; omejevalnik hitrosti; Ready 2 Discover, Discover Media ali Discover Pro
Prepoznavanje prometnih znakov We Connect Golf 8; Ready 2 Discover

1) App-Connect vključuje tehnologije Apple CarPlay™, Android Auto™ in MirrorLink®. Da se izognete motenju, lahko med vožnjo zaženete samo potrjene aplikacije. Upoštevajte tudi, da nekatere aplikacije niso na voljo za vsako od teh treh tehnologij, razpoložljivost teh tehnologij pa se lahko razlikuje od države do države. Informacije o združljivosti pametnih telefonov z Apple CarPlay™ so na voljo na https://www.apple.com/ios/carplay/, za Android Auto™ na https://www.android.com/intl/auto/ in za MirrorLink® na https://mirrorlink.com/.

2) Za uporabo naprednih funkcij spletnega glasovnega upravljanja potrebujete Volkswagen ID in aktivno licenco We Connect. Glede na model vozila in opremo, je mogoče številne funkcije vozila in številne spletne storitve nadzirati z glasom.

3) (Spletno) glasovno upravljanje je trenutno na voljo za naslednje jezike: nemščina, angleščina (VB in ZDA), francoščina, španščina, češčina in italijanščina.

4) Glasovno upravljanje funkcij navigacijskega sistema »Ready 2 Discover« je možno šele po aktiviranju navigacijskega sistema prek aplikacije »We Upgrade«.

5) Upravljanje ACC poteka v razponu hitrosti med 30 km/h in 210 km/h. Ta razpon hitrosti se lahko razlikuje glede na trg. Upravljanje ACC lahko kadar koli razveljavite. Če zavirate, se nadzor prekine. Ko pospešite, se za obdobje pospeševanja upravljanje začasno prekliče in se nato nadaljuje. Če imate priklopljeno prikolico, ACC nadzoruje manj dinamično. Če samodejna zakasnitev z ACC ne zadostuje, vas ACC s sporočilom na instrumentni plošči pozove, da dodatno zavirate. Razen tega se vklopi rdeča opozorilna lučka in oglasi se opozorilni ton. Inteligentna tehnologija ACC ne more premagati fizičnih omejitev in deluje izključno znotraj sistemskih meja. Ponudba povečanega udobja vas ne sme nikoli zapeljati k tveganju varnosti.

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

Paketi, pogoji & cene

Vozila z možnostjo storitve We Connect so standardno pripravljena na povezljivost. Za nova vozila so, glede na opremo, določeni paketi storitev za prvo obdobje uporabe na voljo brezplačno. Storitve lahko razširite na primer v trgovini In-Car vašega infotainment sistema ali v spletni trgovini We Connect. 

We Connect We Connect Plus (brez navigacije) We Connect Plus (z navigacijo)
Brezplačno začetno izvajanje neomejeno 1 leto 1 leto (Discover Media ali Ready 2 Discover) 3 leta (Discover Pro)
Podaljšanje za 1 leto - 75,00 € 149,00 €
Podaljšanje za 2 leti - 125,00 € 245,00 €

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

Prenesite aplikacijo We Connect

 

Izkusite vse prednosti We Connect in Car-Net v eni aplikaciji. Preprosto prenesite aplikacijo We Connect za operacijski sistem pametnega telefona in jo priključite na vaš Volkswagen.

V Apple App Store 

V Google Play Store 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen