Meni
Zapri meni
Zapri

Vedno lahko preverite status vašega vozila.

Vedno lahko preverite status vašega vozila.

Ležite v postelji in vaše misli krožijo: Ali je luč v avtu izklopljena? Ali so vrata zaklenjena? Na srečo vam ni treba več skrbeti. Saj samo pogledate na pametni telefon. Ta vam tudi naslednji dan pove, kje ste parkirali. In vas obvešča o statusu vozila ali prihajajočih servisnih pregledih pred potovanjem. Samo voziti morate še sami.

Digitalna navodila za uporabo

 

Vaš Golf vam ponuja številne tehnične funkcije in možnosti. Tako lahko navodila za uporabo za svoj Golf ne prikličete samo kot natisnjena navodila za uporabo, temveč so na voljo tudi kot vnaprej nameščena aplikacija neposredno v infotainment sistemu vašega vozila. S pomočjo digitalnih navodil za uporabo poiščite hitre, jasne in razumljive odgovore na svoja vprašanja - interaktivno in enostavno neposredno v infotainment sistemu vašega vozila.

Vrata & luči

 

S storitvijo »Vrata in luči« se prek aplikacije lahko enostavno prepričate, ali ste zaklenili vrata svojega vozila Volkswagen in ali je izklopljena pozicijska luč. Hitri pregled za pomirjujoč občutek.

 

Podatki o vožnji

 

Funkcija "Podatki o vožnji" analizira vaš način vožnje in vam na primer priskrbi informacije o povprečni porabi goriva.

Parkirna lokacija

 

S storitvijo »Parkirna lokacija« je dovolj že dotik pametnega telefona in že se prikaže lokacija vašega avtomobila. In po potrebi tudi, kako pridete najhitreje do njega.

Status vozila

 

Vidno od kjerkoli: vsi ustrezni podatki o vozilu. Na primer preostali domet, trenutna kilometrina ali informacije, da je treba ponovno napolniti baterijo.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen