Meni
Zapri meni
Zapri

Varnost. Hitra pomoč na zahtevo.

Varnost. Hitra pomoč na zahtevo.

Se peljete na podeželje in vam poči guma? Vseeno. Saj namesti, da bi se jezili, preprosto aktivirajte klic ob okvari, in prišla bo pomoč. Tudi če vaše vozilo zazna nesrečo, ste v dobrih rokah. Kajti v primeru sile bo samodejno poklicana pomoč. Prejeli boste najboljšo možno oskrbo, ter osebno pomoč, dokler ne pridejo reševalci. To je občutek varnosti.

Klic v sili

 

S storitvijo »Klic v sili« vam je v kritičnih situacijah vedno zagotovljena pomoč. Kajti v resnih nesrečah, na primer pri sproženi zračni blazini, se samodejno pokliče pomoč. Ko vaše vozilo Volkswagen zazna nesrečo, storitev vzpostavi povezavo s Volkswagnovim centrom za klice v sili ter posreduje pomembne informacije reševalni službi. Imate tudi možnost, da ročno, s pritiskom na gum, pokličete pomoč.

Klicv primeru okvare

 

V primeru okvare smo hitro pri vas. S pritiskom na gumb lahko v vozilu aktivirate klic v primeru okvare in službi za pomoč v sili Volkswagen pošljete podatke o svojem položaju in vozilu. Zastopnik vam nato pomaga prepoznati vzrok okvare oziroma po potrebi na kraj dogodka pošlje servisno vozilo, če težave ni mogoče takoj odpraviti.

Spletni alarm za krajo

 

Naslonite se nazaj in se sprostite, saj lahko vaš Volkswagen sam poskrbi zase. V primeru poskusa vdora vas bo o tem obvestila aplikacija We Connect na pametnem telefonu ali po e-pošti.*

* Le v povezavi z izbirnim alarmom za krajo

Obveščanje o prekoračitvi območja & Obvestilo o hitrosti

 

Z obveščanjem o prekoračitvi območja imate vedno nadzor nad svojim Volkswagnom. Prejemajte samodejna obvestila, ko vaše vozilo, ob določenih urah dneva, vstopi ali zapusti določena območja. Storitev obveščanja o hitrosti vam omogoča aktiviranje izbranih omejitev hitrosti, ki jih mora voznik vašega vozila uporabiti kot vodilo.

 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen