Meni
Zapri meni
Zapri

Razvedrilo.
Zabava na prehitevalnem pasu.

Razvedrilo.
Zabava na prehitevalnem pasu.

Je vožnja na počitnice postala dolgočasna? Izkoristite dostop do vseh priljubljenih storitev pretakanja, spletnega radia in storitev infotainment sistema. Vaši otroci lahko z dostopno točko WLAN brskajo po do osmih napravah istočasno - tako bo na sporedu zagotovo samo najljubši program. Ali ne zveni dobro?

Pretakanje medijev

 

Storitve pretočnega predvajanja Apple Music in Tidal so zdaj neposredno in preprosto na voljo prek infotainment sistema vašega Volkswagna*. Preprosto se prijavite z obstoječimi dostopnimi podatki in med vožnjo uživajte v najboljši zabavi.

*Za uporabo storitve je potreben dodaten obseg podatkov preko lastne podatkovne povezave stranke (povezovanje s pametnim telefonom).

Spletni radio

 

To bo uspešnica - zdaj lahko v svojem Volkswagnu v celoti izkoristite vse prednosti spletnega radia. S storitvijo spletni radio* je iskanje in predvajanje oddaj v živo in podcastov popolnoma preprosto.

*Zahteva zasebne podatkovne pakete preko lastne podatkovne povezave stranke (povezovanje s pametnim telefonom).

Dostopna točka za WLAN

 

Vgrajena dostopna točka Wi-Fi vam in vašim sopotnikom zagotavlja stabilno internetno povezavo in omogoča brskanje za do osem naprav. S praktično pridobitvijo podatkovnih paketov prek infotainment sistema ohranite nadzor nad uporabo podatkov.*

 

*Zahteva zasebne podatkovne pakete preko lastne podatkovne povezave stranke (povezovanje s pametnim telefonom).

Streaming & Internet - Tako deluje

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen