Meni
Zapri meni
Zapri

Navigacija - vozite s še večjo predvidljivostjo

Navigacija - vozite s še večjo predvidljivostjo

Ste na poti in vas preganja čas? Brez skrbi v prometu. Ker vaš Volkswagen vas v realnem času opozori na prometne zastoje, nesreče ali gradbišča. In z daljnovidnostjo prilagodi pot.

Podatki v realnem času

 

S podatki v realnem času * je vaša navigacija še bolj inteligentna: s praktičnimi informacijami, kot so spletne informacije o prometu, izračun poti, posodobitve zemljevidov ali iskanja zanimivosti, ste na tekočem. Nenehno posodobljeni podatki vam nudijo koristne informacije in zagotavljajo najboljšo možno pot do vaših ciljev.

*Na voljo kot del omrežne pokritosti zadevnega ponudnika mobilnih storitev.

Parkirna mesta

 

Poiščite javna parkirna mesta in parkirne hiše na vašem območju, enostavno in brez težav. Infotainment sistem vašega Volkswagna vas obvešča o cenah, prostih mestih in delovnem času - ter vas hitro in učinkovito vodi do želenega cilja.

Bencinske črpalke & polnilnice  

Pridobite hiter pregled bencinskih servisov in polnilnic na vaši poti - vključno s trenutnimi informacijami o cenah, odpiralnem času in razpoložljivosti.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen