Meni
Zapri meni
Zapri

We Connect Start
Vas poveže, podpira, pripelje do cilja bolj sproščeno

 

Pametna povezava do vašega ID. Volkswagen

Vozite model iz družine ID. Družina? Tako v prihodnosti ne boste samo popolnoma električno na poti, ampak boste lahko tudi v celoti povezani z omrežjem We Connect Start. Samodejni sistem za klic v sili eCall je na voljo že od samega začetka. S spletnimi storitvami We Connect Start lahko v vozilu aktivirate digitalne pomočnike, posredujete najnovejše informacije o upravljanju polnjenja ali prometu in upravljate izbrane funkcije na daljavo prek pametnega telefona.

Polnjenje

Pripravljen, ko ste pripravljeni tudi vi.

Želite preveriti preostali doseg svojega modela ID.? Na svojem pametnem telefonu imate v aplikaciji We Connect ID. ob vzpostavljeni povezavi vozila ID. stanje napolnjenosti ter doseg baterije vedno pod nadzorom, prav tako pa lahko preverite, ali je priključen polnilni kabel. Če je, lahko postopek polnjenja zaženete ali zaustavite tudi s svojega kavča. V aplikacijo preprosto vnesete čas odhoda v službo in vaše vozilo ID. vas bo vsako jutro čakalo že napolnjeno.  

Klimatiziranje

Nastavljena po vaši meri.

Je zunaj vroče ali zelo mrzlo? Z aplikacijo lahko v svojem vozilu ID. poskrbite za udobno temperaturo. Klimatsko napravo lahko namreč vklopite ali izklopite preko obstoječe spletne povezave vozila ID. s pametnim telefonom ter nastavite na želeno temperaturo za ob času odhoda. Izredno udobje: Tudi gretje sedežev lahko nastavite že pred samo vožnjo. Da se boste v svojem vozilu ID. že od začetka počutili udobno.

Navigacija

Pripeljite se na cilj bolj sproščeno

Informirajte se o prometu v skoraj realnem času in zaupajte najboljši poti. Tako boste na cilj prišli bolj sproščeno.

Več o navigaciji

Spletno glasovno upravljanje1

Vse pod nadzorom z glasom

Včasih imate že na prvi vožnji dneva polne roke dela. Zato je dobro, če lahko navigacijski sistem ali spletni radio upravljate s svojim glasom. Zahvaljujoč spletnemu glasovnemu upravljanju1 lahko izberete cilj in svojo najljubšo pesem skoraj tako intuitivno, kot če bi se pogovarjali s svojim sovoznikom. Z nagovorom »Hallo ID.« z glasom upravljate različne funkcije infotainment sistema in vozila, kot so telefonija, radio, navigacija ter samodejna klimatska naprava. 

Razvedrilo

Želimo vam dobro zabavo

Poslušajte oddaje v živo ali poddaje preko spletnega radia in uživajte v vsej svobodi dostopne točke WLAN na do 8 mobilnih napravah. Zahtevano količino prenosa podatkov dobite tako, da povežete pametni telefon ali drugo prenosno napravo, ki lahko postane mobilna dostopna točka za WLAN. Tako se bo zagotovo predvajal samo vaš najljubši program.

Povezani z aplikacijo We Connect ID. 

Prenesite posodobitev za družino ID.: We Connect ID. Aplikacija je povezava za vaš ID. Volkswagen z vsem, kar vam je pomembno. Ker vaš pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik, s katerim lahko nadzorujete številne koristne funkcije vozila. Tako imate vedno pregled nad svojim ID. - tudi če se trenutno ne nahajate v vozilu.

V trgovino Apple App Store

V trgovino Google Play 

Preprosto se registrirate in začnete

Tukaj je predstavljeno, kako lahko aplikacijo We Connect aktivirate v le nekaj korakih in uporabljate digitalne storitve v avtomobilu in na pametnem telefonu.

1. Prenesite aplikacijo We Connect ID.

Brezplačno prenesite aplikacijo We Connect ID. za vaš pametni telefon. Glede na vaš operacijski sistem boste aplikacijo We Connect ID. za Android ali iOS našli v trgovini Apple App Store ali trgovini Google Play.

We Connect ID. v trgovini Apple App Store

We Connect ID. v trgovini google Play Store

2. Ustvarite svoj uporabniški račun

Prijavite se v aplikacijo s svojim Volkswagen ID. Če še niste ustvarili Volkswagen ID, vas aplikacija po korakih vodi skozi postopek registracije.

3. Dodajte svoje vozilo Volkswagen

Dodajte svoj Volkswagen z identifikacijsko številko vozila (VIN) na svoj račun v aplikaciji We Connect ID. VIN številko najdete v prometnem dovoljenju ali za vetrobranskim steklom vašega vozila.

4. Aktivirajte We Connect Start

Za dokončanje aktivacije sledite navodilom v aplikaciji za sklenitev pogodbe za storitev We Connect Start. In popeljite digitalno vsakdanje življenje z inteligentnimi storitvami na prehitevalni pas.

 

Navodila za aktivacijo lahko prenesete tudi v obliki PDF.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen