Meni
Zapri meni
Zapri

Vse storitve za ID. modele

Vse storitve za ID. modele

Z We Connect in We Connect Plus lahko v svojem vozilu ID. uporabljate celo vrsto uporabnih spletnih storitev za podporo in zabavo. Tukaj si lahko na hitro ogledate naše digitalne ponudbe in ustrezne zahteve glede uporabe.

Razpoložljivost storitev, opisanih v paketih We Connect in We Connect Plus, se lahko razlikuje glede na državo in je odvisna od modela, modelnega leta in opreme vozila. Več informacij o vaših razpoložljivih storitvah najdete v portalu za stranke spletnega mesta myVolkswagen ali aplikaciji We Connect.

Osnovne funkcije v vašem vozilu ID.

Osnovne funkcije, kot sta storitev klica v sili ali navodila za uporabo, so na voljo v vašem vozilu ID. od vsega začetka brez registracije. Za posodobitve je treba skleniti ločeno pogodbo We Connect.

 

We Connect – vaša vrata do spletnih storitev

We Connect je neposredna povezava z vašim vozilom ID. in vas podpira v vsakdanjem življenju s številnimi digitalnimi storitvami, ki so vam po enkratni aktivaciji na voljo brezplačno.

Za uporabo teh brezplačnih storitev je treba s podjetjem Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo We Connect.

Storitev Aktiviranje Tehnični pogoji
Klic ob okvari (vključno s podatki) We Connect Za vozila s programsko opremo 3.0 ali višjo
Stanje vozila (vključno z vrati in lučmi) We Connect -
Parkirna lokacija We Connect -
Personalizacija We Connect Za vozila s programsko opremo 3.0 ali višjo. Obseg funkcij je odvisen od dodatne opreme
Opombe glede temperature We Connect Razpoložljivost je odvisna od nameščene različice programske opreme. Podrobnejše informacije lahko dobite pri svojem partnerju Volkswagen ali podpori strankam Volkswagen.
Posodobitve Over-the-Air We Connect -
Dostopna točka za WLAN We Connect Zahteva dodatno količino podatkov (prek povezave s pametnim telefonom)

 

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

We Connect Plus – Ves svet spletnih storitev

Z aktiviranjem storitve We Connect Plus, so vam na voljo dodatne  funkcije iz ponudbe digitalnih storitev - od inteligentne navigacije do uporabe pametnega telefona kot daljinskega upravljalnika.

Za uporabo teh storitev je treba z družbo Volkswagen AG skleniti na spletu ločeno pogodbo We Connect Plus. Za We Connect Plus imate po predaji vozila 90 dni časa za registracijo vozila na spletnem mestu www.myvolkswagen.net ali z aplikacijo We Connect ID. in za uporabo storitev za celotno trajanje brezplačnega obdobja.

Storitev Kategorija Aktiviranje Tehnični pogoji
Časi odhodov Funkcije vozila We Connect Plus -
Klima Funkcije vozila We Connect Plus -
Polnjenje Funkcije vozila We Connect Plus -
Spletno glasovno upravljanje1) Infotainment We Connect Plus -
Spletni radio2) Infotainment We Connect Plus -
Spletne prometne informacije Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Spletno izračunavanje poti Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Spletno posodabljanje zemljevidov Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Parkirna mesta Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Spletni uvoz ciljev Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Spletno iskanje posebnih ciljev Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija
Polnilne postaje Navigacija We Connect Plus Navigacijska funkcija

1 (Spletno) glasovno upravljanje je trenutno na voljo za naslednje jezike: nemščina, danščina, angleščina (VB in ZDA), francoščina, italijanščina, nizozemščina, norveščina, poljščina, portugalščina, švedščina, španščina in češčina.

2 Uporaba mobilnih spletnih storitev We Connect/We Connect Plus je omogočena prek integrirane internetne povezave. Uporaba »dostopne točke za WLAN« je možna preko mobilne končne naprave (npr. pametnega telefona), ki lahko deluje kot mobilna dostopna točka WLAN. V tem primeru je ustrezna funkcija na voljo samo z obstoječo ali ločeno sklenjeno pogodbo mobilnega omrežja, med vami in ponudnikom mobilnih telefonov in samo v okviru pokritosti ustreznega omrežja mobilne telefonije. Ob izmenjavi podatkov po internetu lahko, odvisno od vaših trenutnih tarif mobilne telefonije in zlasti pri uporabi v tujini, nastanejo dodatni stroški (npr. stroški gostovanja).  

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

Nadaljnje opcije

Z vašim uporabniškim računom Volkswagen ID in aktivirano storitvijo We Connect lahko uporabljate tudi druge uporabne ponudbe. Prenesite praktične funkcije iz trgovine In-Car infotainment sistema za modele ID. z različico programske opreme 3.0 ali novejšo.

Nadaljnje opcije Aktivacija Tehnični pogoji
Travel Assist z množicami podatkov We Connect Za modele ID. z različico programske opreme 3.0 ali novejšo. Za uporabo storitve "Travel Assist z množicami podatkov" je potrebna aktivacija storitev We Connect; brez tega je še vedno mogoče uporabljati osnovne funkcije "Travel Assist". Opcijski "asistenčni paket Plus" morate kupiti med postopkom naročanja vozila - naknadna aktivacija/nakup ni mogoč.

Upgrade – aktiviranje novih funkcij neposredno v vozilu ID.

Kot stranka We Connect lahko nove funkcije v svojem vozilu ID. aktivirate tudi po nakupu avtomobila. Na primer inteligentne voznikove pomočnike, kot je vgrajena navigacija in celo ambientna osvetlitev za vašo notranjost. Funkcije je mogoče enostavno aktivirati v vašem infotainment sistemu s programsko opremo 3.1 ali novejšo. Vse funkcije Upgrade za vaš model lahko najdete v trgovini In-Car.

Funkcije Aktivacija Tehnični pogoji
Navigacija We Connect Model ID.1); za We Connect pripravljeno vozilo; Ready 2 Discover, Ready 2 Discover Max
Sistem za dinamično uravnavanje dolgih luči Light Assist We Connect Model ID.1); Ready 2 Discover, Ready 2 Discover Max, Discover Media ali Discover Pro
Klimatska naprava Air Care Climatronic We Connect Model ID.1); Ready 2 Discover, Ready 2 Discover Max, Discover Media ali Discover Pro
Ambientna osvetlitev (večbarvna) We Connect Model ID.1); ambientna osvetlitev; Ready 2 Discover, Ready 2 Discover Max, Discover Media ali Discover Pro

1 na voljo za modele ID. s tovarniško nameščeno programsko opremo ID. 3.1 ali novejšo.

 

Prikaz ponazarja trenutni prodajni program.

We Connect ID. Prenos aplikacije - pametna povezava

Pridobite povezavo do svojega vozila ID. na pametni telefon. Tukaj vam je na voljo prenos aplikacije We Connect ID.

V trgovino App Store

V trgovino Google Play 

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen