Meni
Zapri meni
Zapri

Pregled nad vozilom ID. Izčrpne informacije.

Pregled nad vozilom ID. Izčrpne informacije.

Ko pridete domov, se sprašujete, ali ima vaš električni avtomobil dovolj napolnjeno baterijo za naslednjo jutranjo vožnjo. Na srečo je na to vprašanje mogoče odgovoriti, če posežete po pametnem telefonu, na katerem lahko preverite stanje baterije, vrat in luči vozila ID. Ko temperature pozno zvečer padejo, vas bo aplikacija pravočasno opomnila, da predgrejete baterijo.1 Tako se naslednji dan lahko začne sproščeno.

Stanje vozila ID.  

Z aplikacijo We Connect ID.2 lahko preverite stopnjo napolnjenosti in doseg vašega električnega avtomobila. Niste prepričani, ali so vrata in okna zaprta ali pa je luč v vozilu ID. izklopljena? Z aplikacijo lahko to preverite iz udobja svojega kavča. Pomirjujoč občutek.

Parkirna lokacija vozila ID.

Parkirali ste v novem mestu ali na velikem parkirišču in ste pozabili, kje točno je vaš avto? Z We Connect je iskanja konec. Aplikacija We Connect ID. si zapomni zadnjo lokacijo vašega vozila ID. in vas po pelje neposredno do njega. To vam prihrani marsikatero pot.

Informacije o temperaturi za vaše vozilo ID.  

Nizke zunanje temperature lahko vplivajo na delovanje baterije. Aplikacija We Connect ID. vam pošlje priporočilo za predgretje1 ali polnjenje baterije, ko postaneta vremenska napoved na vaši lokaciji in raven baterije kritična. Svetujemo vam, da nastavite čas odhoda ali napolnite vozilo ID., da preprečite omejitev dosega zaradi mraza.

Polnjenje z vašim vozilom ID.

Aplikacija We Connect ID. vaš pametni telefon spremeni v daljinski upravljalnik, s katerim lahko priročno zaženete in ustavite postopek polnjenja. Imate tudi pregled nad preostalim časom polnjenja, trenutnim dosegom in stanjem napolnjenosti vašega električnega avtomobila - tudi ko ne sedite v njem.

Digitalna navodila za uporabo v vašem vozilu ID. 

Zdaj lahko preprosto najdete pomembne informacije o uporabi v digitalnih navodilih za uporabo v infotainment sistemu vašega vozila ID. Po potrebi boste prejeli hitre odgovore na vaša vprašanja o funkcijah, spletnih storitvah in sistemih za pomoč vozniku vašega električnega avtomobila. Aktivacija storitev We Connect ni potrebna za prvo uporabo, je pa predpogoj za nadaljnje posodobitve prek infotainment sistema.

Oh-oh!
Zdi se, da vaš brskalnik ni posodobljen. Mogoče naša spletna stran ne deluje optimalno. Večina brskalnikov (ne pa MS Internet Explorer 11 in starejši) še vedno deluje dobro.

Priporočamo vam, da posodobite svoj spletni brskalnik!
Najnovejša različica lahko zagotovi dobro izkušnjo kjer koli v internetu.

Hvala za obisk in se zabavajte,
Vaša ekipa Volkswagen